Închide meniul

Elias Charalambous a dezvăluit ce relaţie are cu Mihai Stoica: „Avem caractere similare”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 mai 2023, 14:13

Reclamă
Elias Charalambous a dezvăluit ce relaţie are cu Mihai Stoica: Avem caractere similare”

Elias Charalambous, anunţ înainte de Hermannstadt - FCSB

Elias Charalambous într-o conferinţă de presă / AntenaSport

Elias Charalambous a dezvăluit ce relaţie are cu Mihai Stoica. Antrenorul lui FCSB a spus că vorbeşte ore în şir cu preşedintele echipei patronate de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a mărturisit că îl ştia pe Mihai Stoica de când evolua pentru FC Vaslui.

Elias Charalambous a dezvăluit ce relaţie are cu Mihai Stoica

Cine nu îl cunoaşte pe MM? Eram la Vaslui, nu îl ştiam personal, dar îl ştiam din fotbal, din presă. Ştiam cine e MM.

Cred că a fost MM (n.r. – primul conducător cu care a vorbit de la FCSB), apoi am fost la domnul Gigi, ca să punem totul la punct.

MM este o persoană cu care îmi place să discut ore întregi, acolo la bază. Stăm patru, cinci ore, vorbim şi nu ne dăm seama cum trece timpul.

Reclamă

Este genul de persoană cu care îmi place să vorbesc. Este o persoană pozitivă, chiar îmi place să vorbesc cu el. Avem caractere similare şi îmi place să fiu înconjurat de persoane pozitive”, a declarat Elias Charalambous pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, după Universitatea Craiova – Farul 1-1: ”Farul trebuia să fie carne de tun”

Mihai Stoica a vorbit după Universitatea Craiova – Farul 1-1 și a criticat jocul gazdelor. Oltenii au obținut doar un punct, chiar dacă au jucat toată repriza secundă în superioritate numerică, după eliminarea lui Denis Alibec.

Alea patru ocazii la o fază, a fost un şut scos de Aioani, că dup-aia a fost ofsaid. De acolo, ocaziile alea spectaculoase. A fost o ocazie mare, înainte de penalty. Un şut din doi metri al lui Creţu, scos cu piciorul de Aioani. În rest, eu nu am văzut nicio ocazie mare. Au fost nişte şuturi blocate.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să ţinem cont de adevăr: au lipsit Ionuţ Larie şi Mihai Popescu, fundaşii centrali care au dus-o pe Farul pe primul loc. A lipsit Tudor Băluţă, cel care a marcat cinci goluri din poziţia de mijlocaş închizător. A lipsit Mazilu, care marcase 6-7 goluri, jucătorul revelaţie.

Este eliminat Alibec, fără cel mai bun jucător. Farul trebuia să fie carne de tun şi uite că au luat gol dintr-un penalty. Faultul a fost făcut fără sens. Nu era nicio ocazie de gol. Boli s-a dus după minge şi a nimerit piciorul lui Koljic”, a declarat Stoica pentru sursa citată.

Gică Hagi anunță că va fi campion după Farul – FCSB

Gică Hagi anunță că va fi campion în Liga 1 după Farul – FCSB, meci ce se va desfășura la Ovidiu, în etapa a 9-a din play-off, duminica viitoare, de la ora 21:00, în timp real pe AS.ro.

Victoria de săptămâna viitoare e foarte importantă pentru titlu. Suntem fericiți că suntem pe primul loc. Mai avem două săptămâni. E important ca săptămâna viitoare să câștigăm. Cred că se joacă săptămâna viitoare campionatul și că vom câștiga.

La penalty, nu a avut intensitate. Așa cred. Dacă greșesc, îmi pare rău, dar îmi zic și eu opinia. Am jucat și eu fotbal și pot să îmi dau cu părerea, pertinent.

Dar nu vreau să zic că mă las, cum se lasă unii. Îmi place fotbalul, suferim, că așa e fotbalul, trebuie să suferi. Trebuie să ai puterea să ieși din toate aceste momente. Astea te fac să fii mai bun”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio Vezi toate știrile
Citește și