Închide meniul

Mihai Stoica, după Universitatea Craiova – Farul 1-1: ”Farul trebuia să fie carne de tun”

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2023, 8:32

Reclamă
Mihai Stoica, după Universitatea Craiova – Farul 1-1: ”Farul trebuia să fie carne de tun”

Mihai Stoica, după Universitatea Craiova - Farul 1-1

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a vorbit după Universitatea Craiova – Farul 1-1 și a criticat jocul gazdelor. Oltenii au obținut doar un punct, chiar dacă au jucat toată repriza secundă în superioritate numerică, după eliminarea lui Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoica susține că echipa lui Neagoe putea avea mai multe ocazii de a marca, dacă ținem cont de absențele liderului, care nu s-a putut baza pe Mazilu, Larie, Bălașa sau Popescu.

Mihai Stoica, după Universitatea Craiova – Farul 1-1

”Alea patru ocazii la o fază, a fost un şut scos de Aioani, că dup-aia a fost ofsaid. De acolo, ocaziile alea spectaculoase. A fost o ocazie mare, înainte de penalty. Un şut din doi metri al lui Creţu, scos cu piciorul de Aioani. În rest, eu nu am văzut nicio ocazie mare. Au fost nişte şuturi blocate.

Trebuie să ţinem cont de adevăr: au lipsit Ionuţ Larie şi Mihai Popescu, fundaşii centrali care au dus-o pe Farul pe primul loc. A lipsit Tudor Băluţă, cel care a marcat cinci goluri din poziţia de mijlocaş închizător. A lipsit Mazilu, care marcase 6-7 goluri, jucătorul revelaţie.

Este eliminat Alibec, fără cel mai bun jucător. Farul trebuia să fie carne de tun şi uite că au luat gol dintr-un penalty. Faultul a fost făcut fără sens. Nu era nicio ocazie de gol. Boli s-a dus după minge şi a nimerit piciorul lui Koljic”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Gică Hagi, prima reacţie după remiza înregistrată de Farul cu Universitatea Craiova

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după ce Farul a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1. „Regele” nu s-a declarat dezamăgit de rezultat, şi a vrut să-şi felicite jucătorii pentru jocul prestat, având în vedere că o repriză constănţenii au evoluat în inferioritate numerică. De asemenea, Hagi a vorbit şi despre Denis Alibec, cel care a văzut cartonaşul roşu pe final de primă repriză.

„Un punct, îmi felicit echipa pentru ce a făcut pe teren. Ştim să suferim, bravo lor, felicit atitudinea.

(N.r Despre Denis Alibec) Mi-a zis în vestiar…el ne-a ajutat să fim aici. Noi trebuie să-l ajutăm acum. Nu avem de ce să fim supăraţi. Că suntem pe primul loc?! Am făcut egal cu o echipă care are un lot foarte bun. Nu am de ce să fiu supărat. Sunt fericit pentru băieţi că au jucat bine, i-am felicitat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu au contat absenţele. Am condus cât am fost 11 contra 11. Când am avut un om în minus, am fost egalaţi. Eu nu pot să fiu supărat, sunt pe primul loc.

Alţii poate sunt supăraţi pentru că am făcut egal în deplasare. Am întâlnit o echipă foarte bună, a avut 100 de ocazii, le-au avut când am avut noi om în minus. Penalty-ul lor nu cred că a fost. A atins mingea şi a căzut. Au avut multe ocazii, puteau da gol.

Şi eu am jucat fotbal, pot să-mi zic părerea mea. Unii nu vorbesc în România, ţipă! Ăsta e penalty? Atunci poate să fie penalty la orice.

(N.r despre Mihai Aioani) Când am ieşit în 2017 campion, portarul a avut o contribuţie foarte mare. Sperăm să-i dedicăm titlul lui Aioani. Văd că nu e nici în primii trei din România, deşi joacă la echipa campioană.

Vă las să vorbţi de meciul cu FCSB. E o săptămână importantă, sperăm să vină victoria la Constanţa. Există presiune, tensiune, meciurile sunt frumoase, pe placul suporterilor. Ei au văzut un meci foarte bun. Un meci cu intensitate, cu ritm şi jucători buni.

(N.r. despre derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj) Nu mă interesează. Eu sunt pe primul loc. Mă interesează să câştig meciul următor”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și