Închide meniul

Gică Hagi anunță că va fi campion după Farul – FCSB. Mesaj pentru Gigi Becali și Neluțu Varga: ”Nu vreau să zic că mă las, cum se lasă unii”

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2023, 9:26

Reclamă
Gică Hagi anunță că va fi campion după Farul – FCSB. Mesaj pentru Gigi Becali și Neluțu Varga: ”Nu vreau să zic că mă las, cum se lasă unii”

Gică Hagi anunță că va fi campion după Farul - FCSB

Gică Hagi, într-o conferință de presă

Gică Hagi anunță că va fi campion în Liga 1 după Farul – FCSB, meci ce se va desfășura la Ovidiu, în etapa a 9-a din play-off, duminica viitoare, de la ora 21:00, în timp real pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a făcut egal cu Universitatea Craiova, 1-1, Farul rămâne la mâna ei. Are 4 puncte peste FCSB, care are însă un meci mai puțin disputat, cel cu CFR Cluj, de azi. Cu o victorie în fața finului Gigi Becali, Hagi ar deveni matematic campion. Regele a avut și un mesaj pentru Becali și Varga, care au anunțat recent că se lasă de fotbal, fără să o facă însă.

Gică Hagi anunță că va fi campion după Farul – FCSB

”Victoria de săptămâna viitoare e foarte importantă pentru titlu. Suntem fericiți că suntem pe primul loc. Mai avem două săptămâni. E important ca săptămâna viitoare să câștigăm. Cred că se joacă săptămâna viitoare campionatul și că vom câștiga.

La penalty, nu a avut intensitate. Așa cred. Dacă greșesc, îmi pare rău, dar îmi zic și eu opinia. Am jucat și eu fotbal și pot să îmi dau cu părerea, pertinent.

Dar nu vreau să zic că mă las, cum se lasă unii. Îmi place fotbalul, suferim, că așa e fotbalul, trebuie să suferi. Trebuie să ai puterea să ieși din toate aceste momente. Astea te fac să fii mai bun”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Reclamă

Scenariile prin care echipa lui Gică Hagi poate deveni campioana României

Toate scenariile prin care Farul poate deveni campioana României, după Universitatea Craiova – Farul, scor 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Gică Hagi păstrează şanse pentru a câştiga titlul cu echipa pe care o patronează şi la care este şi manager tehnic.

Farul a ratat pe final victoria în Bănie, după ce a jucat o repriză în inferioritate numerică. Denis Alibec a primit cartonaş roşu direct în minutul 45+4. Tot el ratase un penalty şi îi oferise un assist brazilianului Mateus în minutul 24. Andrei Ivan a marcat de la 11 metri, în minutul 82, şi a raprins lupta la titlu!

În condiţiile date, Farul nu mai poate deveni matematic campioana României dacă FCSB pierde confruntarea de acasă, cu CFR Cluj, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. În schimb, roş-albaştrii se pot apropia la un singur punct de constănţeni, dacă se impun pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul în care FCSB remizează cu CFR Cluj, Farul are nevoie doar de o remiză în meciul direct cu roş-albaştrii, de etapa viitoare, pentru a fi sigură de titlu. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Indiferent ce face FCSB cu CFR Cluj sau în ultima etapă, Farul câştigă titlul în cazul în care o învinge, peste două etape, pe echipa lui Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:20 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-1. Lovitură de teatru la Paris: Mats Hummels a deschis scorul! 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și