Închide meniul

Elias Charalambous a dezvăluit cum a reuşit FCSB să o învingă pe CFR Cluj: „E cel mai bun lucru!”. Ce spune despre calculele la titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2023, 23:33

Elias Charalambous a dezvăluit cum a reuşit FCSB să o învingă pe CFR Cluj: „E cel mai bun lucru!. Ce spune despre calculele la titlu

Elias Charalambous, trei schimbări la pauză cu Hermannstadt

Elias Charalambous şi Florinel Coman / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Elias Charalambous, prima reacţie după FCSB – CFR Cluj 1-0
  • Ce a declarat antrenorul roş-albaştrilor

Elias Charalambous a dezvăluit cum a reuşit FCSB să o învingă pe CFR Cluj în derby-ul etapei a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Florinel Coman a marcat singurul gol al disputei de pe Arena Naţională în minutul 49.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor a oferit primele declaraţii după victoria care a apropiat-o pe FCSB la un punct de liderul Farul. A încercat să îi ţină pe jucătorii săi cu picioarele pe pământ.

Elias Charalambous a dezvăluit cum a reuşit FCSB să o învingă pe CFR Cluj

Am ştiut de la început că va fi un meci foarte greu, că trebuie să suferim mult pentru a câştiga cele trei puncte. Am avut răbdare şi am reuşit să înscriem un gol. Cred că noi am fost echipa care a avut mai multe şanse de a marca.

Reclamă

Cel mai bun lucru pe care îl fac jucătorii este că au atitudine şi dăruire pe teren. Adversarul nu a avut nicio ocazie. Ştiam că trebuie să avem răbdare. Aşa ne-am aşteptat la acest meci. Când joci cu o echipă bună trebuie să ai răbdare. Sunt foarte fericit pentru că jucătorii dau totul de când am venit aici. Cea mai importantă este atitudinea pe care o văd la ei în fiecare zi.

Nu ştiu pentru ce au venit cei de la CFR, dar noi am venit să câştigăm. Ştiam cum joacă ei. Am suferit, dar jucătorii au luptat până în ultimul minut. Vreau să mulţumesc staff-ului pentru ajutor, jucătorilor şi fanilor. Suporterii au fost incredibili. Sper că vor fi alături de noi până la final.

Reclamă

Mai avem două meciuri, nu va fi o finală cu Farul. Florinel Coman este un jucător foarte important pentru noi, se antrenează bine şi este într-un moment foarte bun. Un jucător nu poate face diferenţa, are nevoie de coechipieri. Aşa muncim noi. Avem mulţi jucători în formă bună.

Sunt fericit pentru jucători. Ei au adus fanii aici. Ca să joace într-o astfel de atmosferă este foarte important pentru ei. Să le dăm mai multe motive de sărbătoare„, a declarat Elias Charalambous la digisport.ro.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi mai duce un „război” doar cu liderul Farul. Urmează chiar meciul direct, de la Ovidiu, care va fi o adevărată „finală” a campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, este duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Reclamă

Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

FCSB – CFR Cluj 1-0

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii. FCSB s-a apropiat la un punct de lider, Farul.

Pe Arena Naţională prima repriză a fost una de luptă, cu două ocazii irosite de FCSB – şut Ovidiu Popescu pe lângă poartă (min 17) şi cap Florinel Coman, scos incredibil de Scuffet (min. 40). În minutul 37 Kolinger a intervenit prin alunecare ca să îl deposedeze pe Florinel Coman, dar l-a faultat tare pe Braun, coechipierul său.Luat pe sus şi căzând în cap, Braun a părut că rămâne inconştient câteva secunde, dar şi-a revenit. El a rămas în teren, dar nu a mai putu continua şi a ieşit acuzând o problemă la picior.

Bucureştenii au început repriza secundă cu un gol marcat de Florinel Coman care a primit o pasă excelentă de la Olaru, a sprintat umăr la umăr alături de Kolinger şi a înscris. În minutul 69 Cvek a trimis în bara transversală, dar clujenii nu au reuşit să încrie, mai mult, nu a avut nici un şut pe poartă şi FCSB s-a impus cu 1-0.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul. CFR Cluj are 39 de puncte şi se luptă pentru locul trei cu Universitatea Craiova.

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Şut (I. Cristea 85), Olaru – Cordea (Octavian Popescu 46), Miculescu (Compagno 62), Fl. Coman (Pantea 70). ANTRENOR: Elias Charalambous

CFR CLUJ: Scuffet – Braun (Peteleu 42), Kolinger, A. Burcă, Camora – Boateng, Muhar (Bîrligea 61), Cvek – Fică (Maglica 87), Yeboah (Janga 61), E. Krasniqi (Petrila 43). ANTRENOR: Dan Petrescu

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu