Închide meniul

Elias Charalambous a încălcat ordinul lui Gigi Becali. Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2023, 15:38

Reclamă
Elias Charalambous a încălcat ordinul lui Gigi Becali. Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă

Elias Charalambous, avertisment pentru jucători după FCSB - UTA 4-0

Elias Charalambous, în cadrul unei conferinţe de presă - Antena Sport

Elias Charalambous a încălcat ordinul lui Gigi Becali, care îi ceruse să nu mai răspundă la întrebările legate de cine face primul 11 şi schimbările la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali îi sfătuise să părăsească interviul în cazul unei asemenea întrebări, dar cipriotul a preferat să dea un răspuns prin care să asigure pe toată lumea că el este cel care ia deciziile legate de echipă.

Elias Charalambous a încălcat ordinul lui Gigi Becali

„Vorbim despre asta în fiecare săptămână, patronului îi place să se exprime în felul său și, ca să fiu sincer, e un tip căruia îi place să aibă o opinie și e normal.

Are opinia sa, dar noi suntem cei care iau decizia și noi suntem cei care discutăm cu el la finalul zilei. E logic ca patron să aibă opinia sa. V-am spus asta de multe ori”, a spus Charalambous, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Petrolul.

Gigi Becali, mesaj pentru Elias Charalambous

Cu o lună în urmă, Becali avea un mesaj clar pentru Elias Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB s-a enervat la conferinţa de presă, de după Sepsi – FCSB 2-5, atunci când a fost pus într-o postură incomodă.

Reclamă

Ţinând cont de „regimul” impus de Gigi Becali la FCSB, reporterii l-au întrebat pe cipriot care este de fapt antrenorul roş-albaştrilor. Becali l-a învăţat din nou pe Charalambous ce să răspundă.

„Bă, Elias, îți pun iar întrebări cu cine e antrenorul? Zi la revedere, mulțumesc și pleacă. Dacă nu au respect pleacă, lasă-i cu ochii în soare. Păi, cine e antrenor? Nu-l vedeți, ce e nesimțirea asta? Măcar puțin bun simț să ai! Lăsați omul în pace.

Bun, gata, știți despre ce e vorba, că așa e la mine. Nu știți că așa e la Becali de ani de zile? Schimbările care se fac, noi ne consultăm. Facem echipa, dar ține conte de ce avem pe bancă. La pauză, schimb 2-3. Dacă am sânge proaspăt, de ce să joc cu sânge slab?”, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul – FCSB e sâmbătă, de la 20:30, în format LIVE TEXT pe as.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 20:57 VideoGigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City” 20:40 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu: „Un telefon scurt, 30 de secunde! S-a terminat totul!” 20:30 FotoImagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB 20:18 FotoArena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani 19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul în care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloase 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR Cluj 0-1. Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu Vezi toate știrile
Citește și