Închide meniul

Elias Charalambous, apariţie spectaculoasă la aeroport! Cum s-a prezentat la plecarea în cantonamentul din Olanda

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 9:49

Reclamă
Elias Charalambous, apariţie spectaculoasă la aeroport! Cum s-a prezentat la plecarea în cantonamentul din Olanda

Elias Charalambous, apariţie spectaculoasă la aeroport

Elias Charalambous, în timpul unui meci / Hepta

Elias Charalambous a avut o apariţie spectaculoasă la aeroport. Antrenorul FCSB-ului a plecat, alături de jucătorii şi staff-ul FCSB-ului, în cantonamentul din Olanda. Acesta a afişat un look spectaculos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a venit la aeroport cu ochelari de soare, afişând astfel un look relaxat.

Elias Charalambous, apariţie spectaculoasă la aeroport

Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB a venit îmbrăcat într-un trening inscripţionat cu emblema FCSB-ului, acelaşi pe care l-au purtat şi ceilalţi membrii ai staff-ului, cât şi jucătorii FCSB-ului.

Charalambous a atras prin look-ul afişat, acesta purtând ochelari de soare.

Elias Charalambous, apariţie spectaculoasă la aeroport
Elias Charalambous, apariţie spectaculoasă la aeroport

FCSB a plecat în cantonament în Olanda, în această dimineaţă. Andrea Compagno, Florinel Coman sau Darius Olaru sunt vedetele roş-albaştrilor care au fost prezente la aeroport, şi care astfel nu vor lipsi din cantonamentul din Olanda.

Reclamă

Singurii care nu vor merge în stagiul de pregătire din această vară sunt jucătorii care au fost selecţionaţi la naţionala de tineret, pentru EURO 2023. Aceştia sunt Octavian Popescu, David Miculescu, Ştefan Târnovanu şi Alexandru Pantea.

În cantonamentul din Olanda, FCSB are programate mai multe partide amicale. Roş-albaştrii îşi vor testa forţele cu PAOK şi Anderlecht, printre altele.

Jucătorii-surpriză din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Anunţul făcut de Mihai Stoica

S-a aflat care sunt jucătorii-surpriză din cantonamentul FCSB-ului din Olanda. Mihai Stoica a dezvăluit că şapte juniori vor face deplasarea alături de lotul lui Elias Charalambous, şi vor fi evaluaţi pe parcursul perioadei de pregătire din această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a declarat că nu mai puţin de şapte juniori vor face deplasarea alături de lotul FCSB-ului în cantonamentul din Olanda.

Managerul general al roş-albaştrilor a mărturisit că din stagiul de pregătire de vară vor lipsi jucătorii care în prezent se află în lotul naţionalei U21 a României. Aceştia se vor antrena în ţară, până la startul sezonului.

„Noi vom juca în Olanda, nu vom juca cu nicio echipă din Bulgaria, doar să aibă cei de la CSKA un parteneriat cu Anderlecht sau cu PAOK.

Cu Anderlecht s-ar putea să jucăm două reprize de 60 de minute. Vrem să vedem și copiii, vom avea 7 copii în pregătire. Cei de la naționala de tineret vor avea câteva zile libere, n-avea rost să vină și ei în Olanda.

Vor veni cei de la echipa națională mare. Îl avem ca portar pe Alexandru Maxim de 2 metri 02. Vor veni Luca Ciobanu, Ricardo Pădurariu, fundaș stânga, George Gogescu, Mihai Toma și Matei Tănasă, care urmează să facă 18 ani”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali Vezi toate știrile
Citește și