Închide meniul

Elias Charalambous are probleme de lot înainte de FCSB – Petrolul: „E OUT!”. Reacţie după avertismentul primit de la Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2024, 15:02

Reclamă
Elias Charalambous are probleme de lot înainte de FCSB – Petrolul: „E OUT!. Reacţie după avertismentul primit de la Gigi Becali

Elias Charalambous a anunţat că are probleme de lot înainte de FCSB - Petrolul. Jucătorul pe care nu se poate baza

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Elias Charalambous a anunţat că are probleme de lot înainte de meciul FCSB – Petrolul, din etapa a 10-a a Ligii 1, care va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentat la naţională, David Kiki continuă să fie indisponibil şi mai are de aşteptat până să poată reveni pe teren. Sunt probleme şi unul dintre mijlocaşii favoriţi ai lui Gigi Becali, Mihai Lixandru.

Elias Charalambous are probleme de lot înainte de FCSB – Petrolul

Charalambous resimte presiunea după ce echipa pe care o antrenează a înregistrat o singură victorie în ultimele patru meciuri din campionat. FCSB are numai 9 puncte după 8 etape şi ocupă locul 11 în Liga 1. Gigi Becali a avertizat că victoria cu Petrolul este obligatorie.

Lixandru, să vedem și în funcție de antrenament dacă o să fie apt. Mai e și Kiki care e OUT. Asta e tot.

Întâlnim o echipă care a arătat că se luptă cu toți adversarii. E un joc pe care vrem neapărat să îl câștigăm și să luăm puncte. Vom da tot ce avem mai bun pentru a ne face fanii fericiți. Știu că vor fi alături de noi mâine și îi vor încuraja pe băieți. Vrem să luăm cele 3 puncte.

Reclamă
Reclamă

(Patronul a spus că meciul este foarte important. Este acest duel cu Petrolul decisiv pentru accederea în play-off?) Toate meciurile sunt decisive. Nu știm dinainte rezultatul. Vrem să luăm 3 puncte. Trebuie să facem puncte pentru că avem nevoie de ele.

Sistemul de joc poate suferi modificări pe parcursul jocului. Depinde de jucătorii disponibili pe care îi avem. Depinde și ce se întâmplă„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Petrolul este pe loc de play-off şi se poate distanţa la 8 puncte de FCSB în cazul unei victorii. „Lupii” nu au mai câştigat împotriva roş-albaştrilor din 2015.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea

FCSB a anunţat că Tătăruşanu va da lovitura de start a partidei. FCSB – Petrolul se dispută sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul Ghencea. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Salutare tuturor! Sunt Ciprian Tătăruşanu şi vă aştept sâmbătă la meciul cu Petrolul, unde voi fi şi eu prezent, pentru prima oară pe noul stadion din Ghencea”, a transmis Ciprian Tătăruşanu, într-un clip video postat pe contul de Instagram al FCSB-ului.

Proaspăt retras din fotbal, Ciprian Tătărușanu ne va fi alături la meciul cu Petrolul Ploiești, de sâmbătă seară.

Tataris va profita din plin de ocazia de a-i saluta încă o dată pe suporterii roș-albaștri și va da lovitura de start.

Eroul din poarta echipei noastre în multe meciuri de povestit nepoților vă așteaptă, la fel ca băieții noștri, în număr cât mai mare, pe Stadionul Steaua”, a transmis şi FCSB, în mesajul postat pe Instagram.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 2 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Spaniolii anunţă că Atletico Madrid are concurenţă pentru Andrei Raţiu: „Întărire de lux”
Citește și