Închide meniul

Elias Charalambous, concluzie uluitoare după înfrângerea cu Rapid: „Am fost mai buni”

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 23:10

Reclamă
Elias Charalambous, concluzie uluitoare după înfrângerea cu Rapid: Am fost mai buni”

Elias Charalambous, nemulţumit de arbitrajul lui Haţegan

Elias Charalambous, în timpul meciului FCSB - Dinamo 2-1 / Hepta

Elias Charalambous a tras o concluzie uluitoare după înfrângerea cu Rapid. Tehnicianul de la FCSB a vorbit despre duelul de pe Arena Națională!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleștenii lui Cristiano Bergodi au ieșit învingători din partida cu vicecampioana României, care a contat pentru etapa a 15-a a Ligii 1.

Elias Charalambous, concluzie uluitoare după înfrângerea cu Rapid. Mesajul antrenorului cipriot

„Nu suntem fericiți după ce am pierdut acest meci. Era un meci important pentru jucători, pentru fani. Am pierdut singuri meciul, am controlat jocul, am fost periculoși atunci când am avut mingea. Îmi pare rău pentru jucători, din 2 greșeli am primit gol. Scorul nu a fost neapărat corect față de ceea de s-a jucat astăzi, pe teren. Cred că am fost mai buni decât Rapid, dar am făcut greșeli copilărești.

Îmi pare rău pentru jucători, ei au încercat, dar sunt lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim. Am avut multe ocazii, când intri în vestiar la 2-0 este destul de dificil. Am reușit să înscriem și al 2-lea gol, din păcate a fost offside, dar asta este, s-a terminat.

Suporterii au fost uimitori, am fi vrut să câștigăm meciul pentru ei. Echipele mari trebuie să arate personalitate, trebuie să ne îmbunătățim. Pentru meciul următor trebuie să găsim o soluție, sunt jucători suspendați, dar ce va trebui făcut se va face. Atunci când pierdem nu am cum să fiu fericit. Totuși, jucătorii au încercat totul. Am primit niște goluri prostești. Trebuie să continuăm totuși”, a spus Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Reclamă

După rezultatul înregistrat în meciul dintre FCSB și Rapid, vicecampioana României se află pe pe prima poziție, cu 31 de puncte după 15 meciuri. Totuși, „roș-albaștrii” își pot pierde poziția de lider în cazul în care CFR Cluj își va câștiga meciul cu Hermannstadt, care se va juca luni, în aceași etapă din Liga 1. De cealaltă parte, giuleștenii sunt pe locul 3, cu 29 de puncte după cele 15 etape.

Darus Olaru, primele explicaţii după FCSB – Rapid 1-2

„A doua înfrângere. Cred eu că am avut un parcurs destul de bun până acum 4-5 etape. Până la urmă avem 2 înfrângeri în tur, nu e capăt de drum. Din păcate nu am reuşit să obţinem victoria în această seară. 

Ne-au dat goluri din 2 greşeli, au aşteptat greşeala noastră. Nu şi-au creat ocazii. Practic, ne-am marcat două autogoluri. Am alergat după egalare, atât s-a putut.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, dacă în anii precedenţi începeam rău campionatul, acum se pare că ne-am pierdut pe parcurs. Trebuie să muncim mai mult la antrenamente şi să arătăm altfel la meciuri. Deocamdată suntem… chiar dacă am făcut atât de mulţi paşi greşiţi, tot suntem pe primul loc. Trebuie să muncim mai mult şi vom avea şi rezultate.

Ei nu au greşit cât am greşit noi. În prima repriză au aşteptat greşeala noastră. După 2-0 era greu să alergăm după egalare. Atât am putut”, a declarat Darius Olaru.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și