Închide meniul

Elias Charalambous, „cucerit” de golul marcat de Florinel Coman în Dinamo – FCSB 0-1: „Incredibil! Şi-a arătat din nou calitatea”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2023, 23:18

Reclamă
Elias Charalambous, „cucerit de golul marcat de Florinel Coman în Dinamo – FCSB 0-1: „Incredibil! Şi-a arătat din nou calitatea

Elias Charalambous, "cucerit" de golul marcat de Florinel Coman în Dinamo - FCSB 0-1: "Incredibil! Şi-a arătat din nou calitatea"

Elias Charalambous, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Elias Charalambous s-a declarat „cucerit” de golul marcat de Florinel Coman în derby-ul Dinamo – FCSB, scor 0-1, din etapa a 17-a a Ligii 1. Antrenorul liderului din campionatul României a avut prima reacţie după confruntarea de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe de România” a marcat din în minutul 52 al derby-ului, cu o execuţie în vinclu din lovitură liberă.Florinel Coman trece printr-o formă de senzaţie în acest sezon. Căpitanul celor de la FCSB a ajuns la 6 goluri marcate în acest sezon al Ligii 1. Pentru Coman, acesta a fost al doilea gol pe care l-a marcat împotriva celor de la Dinamo.

Elias Charalambous, „cucerit” de golul marcat de Florinel Coman în Dinamo – FCSB 0-1

Meciurile cu Dinamo sunt mereu dificile, indiferent ce loc ocupă Dinamo. Sunt foarte fericit pentru jucătorii noştri. E o victorie care ne menţine pe primul loc. Dar acest meci s-a încheiat, de mâine trebuie să ne uităm în faţă. Vreau să le mulţumesc fanilor noştri, au fost fantastici şi ne-au ajutat enorm.

Nu cred că a fost cea mai slabă primă repriză a noastră. Am înscris un gol incredibil prin Florinel. Şi-a arătat din nou calitatea. A demonstrat că este un jucător fantastic.

În acest moment, cel mai important e să luăm punctele. Mereu sunt lucruri de corectat. Sunt fericit de victorie, sunt convins că ne va ajuta mult pe viitor.

Reclamă

Abia am început returul, mai sunt multe meciuri. Cred că este prea devreme să discutăm despre aşa ceva acum (n.r. clasament).

Este timpul ca jucătorii să se recupereze şi de marţi să ne pregătim pentru meciul cu Oţelul. Când câştigi meciuri, jucătorii sunt fericiţi. E important mental pentru fotbalişti.

Miculescu e un jucător care poate juca pe toate cele 3 poziţii din faţă. Asta vrem de pe bancă. Jucătorii care vin de pe bancă schimbă jocul. Astăzi au arătat că au avut atitudinea corectă„, a declarat Elias Charalambous la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB are cinci puncte avans faţă de CFR după victoria cu Dinamo

Început cu zece minute întârziere, din cauza reprogramării partidei Oţelul – Universitatea Craiova, partida dintre Dinamo şi FCSB a consemnat o ocazie a lui Olaru, în minutul 2. Amzăr a trimis mult peste poartă în minutul 32. Pe final de repriză, FCSB a cerut penalti la un contact în careu, între Bena şi Miculescu, dar arbitrul Iulian Călin nu a dat nimic.

După pauză, Olaru a ratat, trimiţând pe lângă poartă în minutul 47. În minutul 49 jucătorii au fost aproape de o încăierare generală, după un duel între Bena şi Şut, iar suporterii FCSB au aruncat cu petarde în grupul de fotbalişti aflat în careul dinamovist. Florinel Coman a deschis scorul în minutul 52, din lovitură liberă, şutând perfect şi învingându-l pe Golubovic. Goncalo Gregorio a replicat în minutul 63, cu un şut de la distanţă, iar în minutul 81 Ghezali a şutat direct în braţele lui Târnovanu. Dani Iglesias a ratat ultima ocazie importantă a meciului şi FCSB s-a impus cu 1-0.

A fost cea de-a 24-a partidă consecutivă dintre cele două echipe în care s-a marcat cel puţin un gol.

În clasament, FCSB se distanţează de CFR Cluj, având 37 de puncte, faţă de 32 ale ardelenilor. Dinamo ocupă penultimul loc, 15, cu 10 puncte, şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive.

DINAMO: Golubovic – Cr. Costin, Lucas de Araujo, Homawoo (R. Patriche 29), Amzăr – Dani Iglesias, Bena (Bani 69), Ilic – Ghezali, Hakim Abdallah (Politic 69), Goncalo Gregorio. ANTRENOR: Ovidiu Burcă

FCSB: Târnovanu – A. Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic (Ov. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru – Al. Băluţă, D. Miculescu (Compagno 46), Fl. Coman (D. Rotariu 85). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Bena 51, R. Patriche 54 / Şut 51, Lixandru 74, Fl. Coman 79, Ngezana 89, Băluţă 90+1

Reclamă

Arbitri: Iulian Călin – Ferencz Tunyogi, Romică Bîrdeş – Iulian Dima

Arbitru VAR: Sebastian Colţescu – Mircea Orbuleţ

Observator: Adrian Vidan

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și