Închide meniul

Elias Charalambous, despre Farul – Rapid 7-2: „A fost mai bună din primul minut!”

Cosmin Olteanu Publicat: 7 mai 2023, 14:38

Reclamă
Elias Charalambous, despre Farul – Rapid 7-2: A fost mai bună din primul minut!”

Elias Charalambous, despre Farul - Rapid 7-2

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / AntenaSport

Elias Charalambous a vorbit despre Farul – Rapid 7-2, partidă din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Golurile celor de la Farul au fost marcate de Denis Alibec (trei goluri), Tudor Băluță (două goluri) și Louis Munteanu (două goluri), în timp ce reușitele oaspeților au fost semnate de Cristian Săpunaru și Marko Dugandzic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous este de părere că Farul i-a fost superioară trupei lui Adrian Mutu încă din primul minut.

Elias Charalambous, despre Farul – Rapid 7-2

Tehnicianul celor de la FCSB susține că i-a ajutat foarte mult, din punct de vedere psihologic, pe cei de la Farul, faptul că au reușit să marcheze în debutul meciului.

„Da, am văzut meciul, încerc să urmăresc toate meciurile. Pentru mine nu a fost o surpriză. Mă așteptam ca Farul să câștige pentru că e o echipă de calitate. Ok, și Rapid are jucători de calitate, dar Farul era echipa care își dorea mai mult victoria pentru a rămâne sus în clasament.

Cred că Farul a fost mai bună din primul minut și a reușit să câștige normal. Au marcat un gol foarte repede, în primul minut, care i-a ajutat mai ales psihologic să joace mai bine, mai liber. Ăsta este fotbalul, nu se știe niciodată ce îți aduce”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Reclamă

Elias Charalambous: „Avem cel mai bun lot din campionat!”

Charalambous nu s-a arătat impresionat de victoria, la scor, obținută de Farul și a declarat că, în opinia sa, FCSB dispune de cel mai bun lot din campionat.

„Clasamentul nu minte niciodată. Farul e o echipă bună, dar eu cred că noi avem cel mai bun lot din campionat. Cel mai important e să vedem ce facem noi. Mie nu mi-e frică niciodată. De ce să-mi fie frică? În primul rând, cu Farul jucăm peste 3 săptămâni. Cel mai important e meciul de mâine cu Sepsi. Vom lua meci cu meci. Singurul lucru care s-a schimbat este că lucrurile nu mai depind numai de noi, dar noi trebuie să ne facem treaba, să câștigăm toate meciurile, apoi vom vedea ce se întâmplă. 

Farul e pe primul loc. Ei au avantajul că depind doar de ei, iar noi avem dezavantajul că nu depindem numai de noi. Dacă ne facem treaba și vom câștiga toate meciurile începând de mâine, consider că avem jucătorii de calitate necesari pentru a câștiga titlul, însă trebuie să fim perfecți în tot ceea ce facem, să arătăm mentalitatea corectă, așa cum am făcut-o în ultimele meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Ce înseamnă mentalitatea corectă pentru mine? Ca jucătorii să își dorească să câștige meciurile, să câștige la antrenament. Trebuie să avem această atitudine. Poate că nu jucăm extraordinar, dar important e ca jucătorii să aibă această mentalitate”, a mai spus Elias Charalambous.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat luni, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și