Închide meniul

Elias Charalambous, după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1: „Sunt foarte fericit cu echipa pe care o am în acest moment”

Dan Roșu Publicat: 27 iulie 2023, 9:23

Reclamă
Elias Charalambous, după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1: „Sunt foarte fericit cu echipa pe care o am în acest moment

Elias Charalambous, după CSKA 1948 Sofia - FCSB 0-1: "Sunt foarte fericit cu echipa pe care o am în acest moment"

Elias Charalambous, în timpul unui meci / Hepta

Elias Charalambous a vorbit după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1 despre lotul pe care îl are la dispoziţie pentru cele două fronturi pe care se luptă roş-albaştrii, în campionat şi Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul s-a pus bine cu patronul Gigi Becali după transferurile făcute în această vară. La FCSB au ajuns Vlad Chiricheş, Alexandru Băluţă, Damjan Djokovic şi Siyabonga Ngezana.

Elias Charalambous, după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1

„(Reporter: Credeţi că, pentru a se califica în grupe, FCSB are nevoie de mai mulţi jucători? Vă doriţi noi transferuri?) Ca să fiu sincer, sunt foarte fericit cu echipa pe care o am în acest moment. Cred că avem jucătorii potriviţi pentru a ne lupta atât pentru câştigarea campionatului, cât şi să jucăm în Conference League. Sunt foarte fericit cu echipa pe care o am!

(Reporter: Vlad Chiricheş ar putea juca în următorul meci, să fie titular?) Trebuie să ne întoarcem după acest meci. Mâine avem antrenamente, trebuie să vedem cum se va simţi. Dar s-a antrenat alături de noi, este chiar într-o stare fizică destul de bună. Nu este 100%. Vom vorbi mâine cu el ca să vedem exact în ce stare este”, a spus Charalambous, după meciul de la Sofia, pentru Antena Sport.

Ilie Dumitrescu ştie de ce are nevoie FCSB, după victoria la limită cu CSKA 1948 Sofia

FCSB a învins-o cu scorul de 1-0 pe CSKA 1948 Sofia, în turul doi preliminar din Conference League. Florinel Coman a marcat singurul gol al meciului care s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Ilie Dumitrescu susţine că FCSB are nevoie de jucători de bandă, care să poată centra în careu, spre Andrea Compagno- Fostul internaţional susţine că vârful italian nu are o mobilitate foarte mare, încât să iasă spre extremele roş-albastre.

„Nu au profilul de jucător care să stea foarte mult în bandă, să deschidă adversarul și să centreze. Cordea, la toate acțiunile, a intrat în interior. Compagno trebuia să vină spre ei (n.r.- extreme), să iasă. Nu are mobilitatea asta foarte mare.

Ai nevoie de fundași laterali, de Dani Alves și Jordi Alba (n.r.- jucători de profilul celor doi) în zilele bune. Pantea mi se pare un jucător cu tehnică superioară pentru postul ăsta, are gleznă.

Reclamă 4 / 0/3

Braun e un fundaș lateral, care în momentul în care ajunge în ultimii 25 de metri, are centrare. Sunt foarte puțini. Bancu, la fel, dacă ajunge într-o zonă ca asta, centrează”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și