Închide meniul

Elias Charalambous, laude pentru Darius Olaru după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „E inima echipei!”

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2023, 0:35

Reclamă
Elias Charalambous, laude pentru Darius Olaru după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „E inima echipei!

Elias Charalambous, laude pentru Darius Olaru după FCSB - Universitatea Craiova 3-0

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Elias Charalambous a avut doar cuvinte de laudă pentru Darius Olaru, după ce FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-0. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor s-a declarat foarte bucuros de victoria obţinută de echipa sa, în duelul cu olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va rămâne pe primul loc în Liga 1 şi după etapa a opta, după ce a învins-o cu 3-0 pe Universitatea Craiova. Roş-albaştrii s-au impus graţie dublei lui Darius Olaru şi a golului marcat de Risto Radunovic.

Elias Charalambous, laude pentru Darius Olaru după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

Elias Charalambous a analizat duelul FCSB-ului cu Universitatea Craiova, şi şi-a felicitat jucătorii pentru atitudinea arătată în teren. Antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor a declarat că prima repriză din derby-ul cu oltenii a fost una dintre cele mai bune făcute de echipa sa în întreg sezonul.

În privinţa lui Florinel Coman, care a răcit şi ar putea rata prezenţa la echipa naţională, Charalambous a declarat că decizia finală în privinţa mijlocaşului o vor lua doctorii de la naţională.

Charalambous a vorbit şi despre un eventual transfer al lui Cristi Ganea la FCSB. Cipriotul a declarat că îl cunoaşte foarte bine pe fundaş, însă nu ştie dacă acesta va veni sub comanda sa, la gruparea roş-albastră.

Reclamă

Vreau să-mi felicit jucătorii pentru efort şi atitudine. În acest fel de meciuri, trebuie să ai disciplină. Am fost foarte concentraţi. Am câştigat cele trei puncte, jucătorii au luptat pentru ele. Se vor bucura de victorie în această seară. Avem multe meciuri rămase.

Nu am schimbat nimic, am avut acelaşi program în cursul săptămânii. Atitudinea lor a fost foarte bună, au vrut să câştige meciul. Repet, după mentalitatea lor, cred că a fost cea mai bună prima repriză din sezon. Trebuie să păstrăm asta.

Sunt fericit pentru Tavi Popescu şi pentru toţi jucătorii. Au arătat că sunt gata. Jucătorii au dat totul, au vrut să joace fiecare minge. Unii jucători care nu au multe minute, au arătat că vor să joace.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit despre un fundaş stânga. Am vorbit cu Gigi Becali şi cu MM. Orice jucător care poate să ne ajute, e bine-venit. Nu este nimic concret în privinţa lui Cristi Ganea, îl ştiu foarte bine. Dar nu ştiu prea multe despre transferul lui.

Suntem fericiţi că avem mulţi jucători care pot marca. Darius Olaru e inima echipei. A fost un joc colectiv. Avem nevoie de această pauză, am avut jocuri europene, jucătorii nu au avut timp să se relaxeze. Avem trei zile libere.

(N.r. despre Florinel Coman) Va vorbi cu doctorii de la echipa naţională, ei vor decide ce e mai bine pentru el”, a declarat Elias Charalambous, pentru digisport.ro.

Darius Olaru, savuros după ce Tavi Popescu i-a dat două pase de gol

Darius Olaru a fost extrem de fericit după „dubla” din FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Echipa lui Elias Charalambous a tranşat derby-ul în prima repriză a derby-ului care s-a disputat în Ghencea.

„A fost o seară foarte bună pentru noi, am reuşit să ne facem jocul şi să câştigăm. Mă bucur că mi-a ieşit până acum, sper să continuăm pe acelaşi drum. Eu cred că mă antrenez la fel, munces la fel. Aşa a fost să nu am reuşite multe până acum. Sper să continui aşa şi să îmi ajut echipa. Am văzut că foarte multă lume o venea pe Craiova favorită. Am încercat să ne facem jocul nostru şi avem echipă bună. Era clar că cine va intra, o face bine.

A reuşit să dea două pase extraordinare. Eu cred că merita să fie convocat la naţionala U21. L-am simţit afectat, dar cred că a făcut o partidă bună şi le-a dat peste nas tuturor- Cred că şi meciul cu UTA am început bine. Mă bucur că azi am fost mai concreţi în faţa porţii. A făcut un meci foarte bun Compagno, merita să dea şi el un gol. Voi vedea dacă se va apela la mine, sper să îmi fac treaba cât mai bine. Dacă vom obţine 6 puncte, cred că ne vom califica„, a spus Darius Olaru la digisport.ro, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și