Închide meniul

Elias Charalambous, mulțumit după FCSB – Poli Iași 2-1: „Jucătorii nu sunt mașinării, am făcut un efort mare”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 august 2023, 0:07

Elias Charalambous, mulțumit după FCSB – Poli Iași 2-1: Jucătorii nu sunt mașinării, am făcut un efort mare”

Elias Charalambous, mulțumit după FCSB - Poli Iași 2-1:

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă

Elias Charalambous, mulțumit după FCSB – Poli Iași 2-1. Tehnicianul vicecampioanei a reacționat după victoria echipei sale de pe Arena Națională. Partida a contat pentru etapa a 6-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest succes, FCSB își continuă forma excelentă din Liga 1. Vicecampioana României se află, în momentul de față, pe primul loc, cu 15 puncte din tot atâtea posibile. Este de menționat faptul că „roș-albaștrii” au o etapă restantă față de celelalte formații din campionatul intern care nu au participat în cupele europene.

Elias Charalambous, mulțumit după FCSB – Poli Iași 2-1. Cipriotul a vorbit despre problemele jucătorilor

La finalul partidei dintre FCSB și Poli Iași, Elias Charalambous s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale. Totuși, acesta a ținut să menționeze faptul că deplasarea din Danemarca i-a slăbit pe jucători, care nu s-au recuperat complet după duelul cu Nordsjaelland. Vicecampioana din Danemarca a eliminat-o pe FCSB din turul 3 preliminar al UEFA Conference League cu scorul de 2-0 la general.

„Nu a fost ușor, am ajuns din Danemarca vineri la 5 dimineața. Jucătorii nu sunt mașinării. Este important că am luat 3 puncte. Sunt fericit pentru jucători, au făcut un efort mare. Sunt fericit pentru că suntem pe primul loc, este un lucru deosebit de important.

Înainte de meciuri decidem primul 11, suntem fericiți pentru că sunt mulți jucători se bat pentru acest statut. Cel mai important lucru de astăzi a fost victoria. Acum trebuie să ne relaxăm, este un moment bun pentru ca jucătorii să respire și să fie pregătiți pentru restul sezonului”, și-a început discursul antrenorul de la FCSB

Reclamă

Elias Charalambous: „Sunt fericit cu lotul pe care îl am la dispoziție”

Jucătorii au jucat foarte multe meciuri în ultimul timp, trebuie să luăm anumite decizii, Djokovic nu a fost titular pentru că a avut prea multe meciuri în picioare. Alcătuiesc primul 11 după antrenamente. Am încredere în jucători, iar în timpul săptămânii decidem cine va juca. Sunt fericit cu lotul pe care îl am la dispoziție, toată echipa este importantă, chiar dacă uni nu joacă în primul 11.

Am revenit vineri, sunt doar 2 zile, este normal să avem unele probleme. Celelalte echipe care joacă în Europa au avut unele probleme. Este normal să apară probleme când celelalte echipe joacă o singură dată pe săptămână.

În fiecare zi ne putem îmbunătăți, nimeni nu este perfect. Antrenorii pot fi mai buni, la fel și jucătorii, prin muncă poți deveni mai bun. Analizăm jocurile și încercăm să jucăm mai bine de la meci la meci”, a spus Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Odată cu eliminarea din cupele europene, FCSB va avea un program mult mai lejer. Următorul test pentru echipa patronată de Gigi Becali va fi împotriva celor de la UTA Arad, în deplasare, pe data de 28 august. Meciul va începe de la ora 21:30 și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

FCSB învinge pe Poli Iaşi cu 2-1, în etapa a şasea a Ligii 1

FCSB a revenit cu succes pe Arena Naţională. A câştigat meciul cu Poli Iaşi, din etapa a şasea Superligii. Este a cincea victorie consecutivă a bucureştenilor în campionat.

Bucureştenii au dominat prima repriză ratând mai multe ocazii. Florinel Coman a trimis în bară, din lovitură liberă, în minutul 39, iar în minutul 44 tot Coman i-a pasat lui Ovidiu Popescu şi acesta a şutat de la 20 de metri învingându-l pe Ailenei. Ieşenii au avut un gol anulat de VAR pentru un henţ al lui Gheorghiţă, în minutul 45+3, când Marchioni trimisese balonul în poartă. După pauză, Târnovanu a respins excelent şutul lui Bordeianu, în minutul 49, dar Olaru a înscris pentru 2-0 în minutul 68. Finalul de meci a fost pe contre după ce Vaşvari a redus din diferenţă în minutul 79, profitând de o pasă a lui Bordeianu.

Cu această victorie, FCSB a trecut pe primul loc al clasamentului, cu cinci victorii din cinci meciuri – 15 puncte. Poli Iaşi rămâne pe ultimul loc din Liga 1, cu doar trei puncte.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și