Închide meniul

Elias Charalambous, prima reacţie după ce francezii au anunţat că e pe lista lui Olympique Lyon: „Mă bucur de fiecare zi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2023, 14:06

Reclamă
Elias Charalambous, prima reacţie după ce francezii au anunţat că e pe lista lui Olympique Lyon: „Mă bucur de fiecare zi!

Elias Charalambous, prima reacţie după ce francezii au anunţat că e pe lista lui Olympique Lyon: "Mă bucur de fiecare zi!"

Elias Charalambous, în timpul conferinţei de presă / AS.ro

Elias Charalambous a avut prima reacţie după ce francezii au anunţat că e pe lista lui Olympique Lyon. Antrenorul din acte al FCSB-ului a vorbit despre viitorul său la conferinţa de presă premergătoare derby-ului cu Farul, din etapa a 9-a a Ligii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Franţa a notat că antrenorul FCSB-ului a fost propus clubului din Ligue 1, după demisia lui Laurent Blanc. Charalambos a venit cu precizări şi anunţă că nu a primit nicio ofertă de la fosta campioană a Franţei.

Elias Charalambous, prima reacţie după ce francezii au anunţat că e pe lista lui Olympique Lyon

(Reporter: Au apărut informaţii că sunteţi pe lista lui Olympique Lyon) Apar mereu tot felul de lucruri. Nu vreau să comentez pe acest subiect, nu am nicio informaţie despre acest subiect şi nu are rost să continuăm.

Sunt fericit că sunt aici, mă bucur de fiecare zi de la FCSB. Chiar sunt fericit că sunt aici şi asta este tot!

(Reporter: Unde v-aţi dori să antrenaţi pe viitor?) Nu cred că este momentul să discutăm despre asta. Acum trebuie doar să ne concentrăm pe meciul de mâine. Nu este niciun motiv să vorbim despre aşa ceva!„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB este pe primul loc în Liga 1 înaintea derby-ului cu Farul lui Gică Hagi. Reeditarea „finalei campionatului” de sezonul trecut va fi duminică, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Favorit însă să o preia pe Olympique Lyon este Fabio Grosso, care ultima dată a antrenat-o pe Frosinone.

Reclamă

Fabio Grosso este favorit să devină noul antrenor al lui Olymppique Lyon, dar un nume cel puțin surprinzător a apărut pe listă. Din informațiile noastre, Elias Charalambous, actualul antrenor de la FCSB, a fost propus clubului.

Fost internațional cipriot cu 67 de meciuri, Charalambous a antrenat la AEK Larnaca, Hatta Club, Ethnikos și Doxa înainte de a semna cu FCSB în luna martie. Pentru moment, echipa sa merge ideal, cu 6 victorii în primele 7 meciuri și este pe primul loc în campionat. Elias Charalambous este pe radarul lui OL, chiar dacă Fabio Grosso pare să fie favorit”, au notat francezii de la Footmercato.

Mihai Stoica, după ce s-a spus că Elias Charalambous este pe lista celor de la Lyon: „Asta e o glumă!”

Mihai Stoica a avut o reacţie savuroasă după ce s-a spus că Elias Charalambous este pe lista celor de la Lyon. Oficialul de la FCSB a exclus varianta ca antrenorul să plece şi e de părere că cineva „a făcut o glumă”.

Fanii de la FCSB pot să stea liniştiţi. Elias Charalambous nu pleacă de la echipă, deşi în presa din Franţa s-a avansat varianţa că acesta ar fi pe lista celor de la Lyon.

El e băiat de un bun simţ ieşit din comun. Asta e o glumă. E o glumă făcută de cineva. Bineînţeles că nu s-a pus problema să plece!”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și