Închide meniul

Elias Charalambous s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine e antrenorul principal la FCSB! Răspunsul antrenorului

Bogdan Stănescu Publicat: 24 septembrie 2023, 23:38

Reclamă
Elias Charalambous s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine e antrenorul principal la FCSB! Răspunsul antrenorului

Elias Charalambous s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine e antrenorul principal la FCSB!

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă / AS.ro

Elias Charalambous s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine e antrenorul la FCSB! Antrenorul principal de la echipa aflată pe primul loc i-a invitat pe jurnalişti la antrenamentele FCSB, să vadă cine conduce pregătirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charalambous a fost încântat de prestaţia jucătorilor săi, care au reuşit să o învingă, în deplasare, cu 5-2 pe Sepsi.

Elias Charalambous s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine e antrenorul la FCSB!

Vreau să îmi felicit jucătorii pentru efort şi pentru cele 3 puncte. Pentru marea victorie.

Nu ştiu dacă mă aşteptam să începem chiar aşa, dar am început foarte bine, cu 2 goluri.

Am avut 3 meciuri într-o săptămână, nu a fost uşor. Păstrăm cele 3 puncte (n.r.: după meciul de astăzi). Sărbătorim în seara asta, dar după aceea capul jos şi la muncă.

Reclamă

Totdeauna spun că marcăm prin mulţi jucători. Olaru poate să nu înscrie atât de mult, dar creează acţiuni de poartă. Eram convins că va şi marca.

„Au fost goluri frumoase”

Au fost goluri frumoase. Nu pot să mă hotărăsc acum la unul anume, dar sunt fericit pentru băieţi.

E frumos să joci meciuri. Am reuşit să luăm 7 puncte, ar fi fost perfect dacă luam 9. Aşa cum am spus, capul jos şi să continuăm să muncim.

Reclamă 4 / 0/3

E frumos când dai goluri multe, când e spectacol, dar cel mai important e să iei 3 puncte.

„Veniţi la antrenamente să vedeţi cine e antrenorul”

Deviza mea e că cineva care munceşte va fi răsplătit. Avem nevoie de toţi jucătorii în acest sezon, e un sezon lung. Vreau să le mulţumesc din nou fanilor noştri, suntem mulţumiţi că i-am făcut fericiţi, vreau să împărtăşim această victorie cu ei.

Nu ştiu de ce unii vor să strice această relaţie, dar avem o relaţie foarte bună cu galeria.

(n.r.: Cine e antrenorul principal la FCSB?) Ce-i cu întrebarea asta? Puteţi să veniţi la antrenamente să vedeţi cine e antrenorul. Suntem împreună. Din prima zi nu am înţeles asta cu zvonurile, discuţiile. Sunt alte probleme mai importante”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro după Sepsi – FCSB 2-5.

Darius Olaru, euforic după golul magistral marcat în Sepsi – FCSB 2-5: „Mi-a ieşit din nou!” Ce i-a spus lui Florinel Coman

Darius Olaru a oferit prima reacţie, după golul magistral marcat în partida dintre Sepsi şi FCSB, încheiată cu scorul de 2-5. Căpitanul roş-albaştrilor s-a declarat bucuros de reuşita sa, şi de faptul că echipa a înregistrat o nouă victorie, după egalul din meciul cu Hermannstadt.

FCSB n-a avut milă de Sepsi şi a învins-o cu scorul de 5-2, în etapa a zecea a sezonului de Liga 1. Roş-albaştrii au obţinut astfel a opta victorie din acest sezon.

Darius Olaru a declarat că cei de la Sepsi au abordat partida cu mai multă linişte, după ce au avut mai multe zile la dispoziţie pentru a pregăti meciul. Căpitanul roş-albaştrilor a declarat că FCSB a fost însă mult mai montată, după egalul de la Sibiu.

Reclamă

De asemenea, Olaru a mai dezvăluit şi ce i-a transmis Florinel Coman, după ce i-a pasat la golul de 3-1, din meciul cu Sepsi.

„Am fost mai bine montaţi”

„O partidă dificilă, ştiam că aşa va fi, mereu am avut meciuri grele aici. Ne bucurăm pentru victorie, după un semi-eşec la Sibiu.

Mă bucur că mi-a ieşit din nou, cu piciorul stâng. Am primit o pasă bună de la Ovidiu Popescu, nu am avut cea mai bună preluare. Mă bucur că-mi iese şi că-mi ajut echipa.

Ştiam că venim după un meci în care am depus mult efort, am jucat în zece. Ei au fost mai proaspeţi, dar şi mai relaxaţi. Dar noi am fost mai bine montaţi.

(N.r. Ce ţi-a cântat Florinel Coman, după golul marcat) Era cântecul pe care îl cânta galeria în acel moment. Ne simţit foarte bine împreună, mă bucur că i-am dat pasă de gol şi că a marcat. Ca de obicei, suporterii vin mereu lângă noi, îi simţim aproape, sperăm să le facem pe plac”, a declarat Darius Olaru, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și