Închide meniul
EXCLUSIV

Elias Charalambous, „secundul” lui Mihai Pintilii, la antrenamentele de la FSCB

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2023, 14:03

Reclamă
Elias Charalambous, „secundul lui Mihai Pintilii, la antrenamentele de la FSCB

Elias Charalambous, "secundul" lui Mihai Pintilii, la antrenamentele de la FSCB

Elias Charalambous şi Mihai Stoica, înainte de o conferinţă de presă / Antena Sport

Elias Charalambous poate fi considerat secundul lui Mihai Pintilii, cel puţin la antrenamentele de la FCSB. Chiar dacă a anunţat că se va ocupa de tot la echipa vicecampioană, din informaţiile Antena Sport, situaţia nu stă chiar aşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, la primele şedinte de pregătire de la baza din Berceni, cipriotul de 42 de ani s-a comportat mai degrabă ca un secund, antrenamentul fiind susţinut de Mihai Pintilii.

Elias Charalambous, „secundul” lui Mihai Pintilii, la antrenamentele de la FSCB

Devine din start clar că fostul jucător de la Vaslui va fi doar un paravan pentru „Pinti”, pentru ca FCSB să scape de problemele legate de lipsa antrenorului cu licenţă PRO. Acesta este şi motivul pentru care cipriotul a fost criticat de mai mulţi oameni de fotbal de la noi.

„Mă faci să râd. Ce povestește aici… E clar că a venit pentru Școala de Antrenori și pentru Burchel au plecat pe drumul ăsta: ‘El face, el drege, el o să facă’. Sigur, nu face nimic. Dacă el crede că face, e o mare problemă. Nu face nimic!

Eu vorbesc de ce spune el, că el face schimbări, că el face echipa. Dacă Gigi a declarat că el face, cum vine Charalambous să ne spună că el face?. Discursul ăsta nu e pentru noi. Nu ai cum să spui nouă așa ceva! Îl spui pentru cineva… ‘Domnule, eu sunt de azi înainte, eu fac’. Nu se poate așa ceva!”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Elias Charalambous: „Eu iau toate deciziile!

Totuşi, Charalambous a ţinut să uimească pe toată lumea la prima lui conferinţă ca antrenor la FCSB. El a dezvăluit că va face totul la noua echipă şi că negocierile cu Gigi Becali au durat doar 10 minute.

„L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta.

Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal. Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul.

Reclamă 4 / 0/3

A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitatea și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva”, a spus Charalambous.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și