Închide meniul

Elias Charalambous știe deja să răspundă la întrebările incomode: ”A fost inteligent. M-am dus după fentă”

Dan Roșu Publicat: 4 aprilie 2023, 9:03

Reclamă

Elias Charalambous ne-a demonstrat că știe să răspundă la întrebările incomode care vin la finalul meciurilor. Narcis Răducan l-a lăudat pentru această abilitate. Cipriotul a fost întrebat dacă a decis el schimbările de la pauză și a răspuns vorbind despre modificarea sistemului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vreau să spun legat de antrenor că sunt convins că e o valoare adăugată în ceea ce privește ajutorul în timp real. Una la mână, el știe fotbal fără îndoială, doi, a fost un fotbalist apreciat și asta se vede din modul cum gândește.

Elias Charalambous știe deja să răspundă la întrebările incomode

Este foarte inteligent, eu eram foarte curios să văd reacția lui după primul meci, aduce cumva la interviuri cu Toni Petrea. E foarte abil și știe foarte bine să evite unde e terenul minat. A fost întrebat de două ori dacă a făcut el schimbările la pauză și foarte bine a știut să iasă.

Eu nu am reținut nimic, pentru că a fost inteligent și a știut cum să răspundă. Eu m-am dus după fentă. A fost întrebat dacă a făcut schimbările și el a zis ’ați văzut că am schimbat sistemul’, și eu m-am gândit la cum a schimbat el sistemul. Deci m-am dus după fentă, a fost foarte abil, m-a păcălit și pe mine”, a spus Narcis Răducan, citat de digisport.ro.

Elias Charalambous, ironizat de Basarab Panduru

Pe de altă parte, Elias s-a comportat ca și cum el ar lua deciziile importante de la FCSB, în timpul meciurilor. Cipriotul a fost ironizat de Basarab Panduru, după Sepsi – FCSB 1-2, care i-a transmis să o lase mai moale cu indicațiile, pentru a nu-l supăra pe Gigi Becali.

Reclamă

”El dă impresia că face, tot ne zice, fac, dreg. A văzut toţi jucătorii, tipă, face, dar să nu îl deranjeze pe Gigi. Vezi că faci prea multe. În minutul 35 s-a dus la Pintilii, cred că i-a zis echipa este cam lungă, nu o facem mai scurtă. El poate nu a înţeles că nu trebuie să fie util, nu-i interesează asta, ai idei? Ţine-le pentru tine!

Nu îi interesează, te întreb eu când e, aşa e la FCSB. Probabil că i-ai stresat şi pe jucători. Ei ştiu ceva de la Pintilii, tu altceva. Ţipă, dar nu da indicaţii, el zice una, altul alta”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

FCSB, victorie uriaşă pe terenul lui Sepsi

FCSB a avut probleme în startul primului meci în care l-a avut pe bancă pe Elias Charalambous, cipriotul cu licenţă PRO. Risto Radunovic a fost autorul unui autogol încă din minutul 6. Roş-albaştrii au întors rapid scorul. Andrea Compagno (8) şi Florinel Coman (19) au reuşit să îl învingă pe Niczuly. În minutul 63, Safranko a avut un gol anulat cu VAR şi FCSB a reuşit să se impună şi să plece cu toate punctele de la Sfântu Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Cu această vitorie, FCSB a reuşit să se apropie la trei puncte de liderul Farul Constanţa. S-a redus considerabil şi distanţa faţă de CFR Cluj, la un punct. Jucătorii lui Dan Petrescu sunt fără victorie în play-off. Campioana en-titre a remizat atât cu Rapid, cât şi în această etapă cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și