Închide meniul

Elvis Manu, atacant cu zeci de goluri în Olanda şi Turcia, a semnat cu U Cluj

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2023, 17:04

Reclamă
Elvis Manu, atacant cu zeci de goluri în Olanda şi Turcia, a semnat cu U Cluj

Elvis Manu, atacant cu zeci de goluri în Olanda şi Turcia, a semnat cu U Cluj

Elvis Manu a semnat cu U Cluj - Profimedia Images

Elvis Manu, atacant cu zeci de goluri în Olanda şi Turcia, a semnat cu U Cluj. Olandezul a evoluat ultima oară în Bulgaria, la Botev Plovdiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu atacantul olandez Elvis Manu. Jucătorul în vârstă de 30 de ani vine la ‘U’ de la Botev Plovdiv (Bulgaria), pentru care a şi evoluat în două partide în acest sezon.

Elvis Manu a evoluat la toate naţionalele de juniori ale Ţărilor de Jos, de la U16 la U21, pentru care a strâns 16 partide şi a marcat două goluri”, se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării ardelene.

Elvis Manu, atacant cu zeci de goluri în Olanda şi Turcia, a semnat cu U Cluj

Elvis Manu, care deţine şi cetăţenia ghaneză, a evoluat în cariera sa la formaţiile Feyenoord Rotterdam, SC Cambuur, Go Ahead Eagles, FC Groningen, Excelsior Rotterdam, Wisla Cracovia, Huddersfield, Brighton, Genclerbirligi Ankara, Akhisarspor, BJ Renhe şi Ludogoreţ.

Crescut la juniorii lui Feyenoord Rotterdam, vârful olandez are 71 de meciuri în Eredivisie (15 goluri, 8 pase decisive), 52 în prima ligă din Turcia (11 goluri, 5 pase decisive), 50 în prima ligă din Bulgaria (15 goluri, 11 pase decisive), dar şi 15 partide în Championship.

Reclamă

Elvis Manu a cucerit titlul de campion în Bulgaria în sezonul 2020/2021 alături de Ludogoreţ. În palmaresul său se mai regăsesc Supercupa Bulgariei alături de Ludogoreţ (sezonul 2021/2022) şi Supercupa Turciei alături de Akhisarspor (sezonul 2018/2019).

Între 2013 şi 2022, el a participat în cinci sezoane de Europa League în tricoul lui Feyenoord Rotterdam, Akhisarspor şi Ludogoreţ (în total 21 de partide, 8 goluri şi o pasă decisivă).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și