Închide meniul

Enes Sali, „explozie” de fericire după ce „a închis” tabela în Petrolul – Farul 1-3: „Obiectivul nostru e să fim cei mai buni!”. Ce a spus despre Denis Alibec, care i-a pasat decisiv

Cosmin Cioboată Publicat: 16 septembrie 2022, 23:52

Reclamă
Enes Sali, „explozie de fericire după ce „a închis tabela în Petrolul – Farul 1-3: „Obiectivul nostru e să fim cei mai buni!. Ce a spus despre Denis Alibec, care i-a pasat decisiv

Enes Sali a marcat în meciul Petrolul - Farul 1-3

Enes Sali, după un gol marcat pentru Farul / Facebook Farul

Enes Sali a avut o „explozie” de fericire după ce a marcat în Petrolul – Farul 1-3, în etapa a 11-a din Liga 1. Puștiul-minune al lui Gică Hagi a închis tabela în minutul 90+4, când a trimis în poarta goală după pasa lui Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sali i-a mulțumit lui Alibec pentru assist, mai ales că atacantul de 31 de ani ar fi putut să transforme el însuși și să își treacă în cont hat-trick-ul.

Enes Sali, „explozie” de fericire după ce a marcat în Petrolul – Farul 1-3

După victoria de la Ploiești, lui Enes Sali i s-a reamintit faptul că s-a împlinit un an de când devenea cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1, la vârsta de de 15 ani, 6 luni și 21 de zile.

„Merita (n.r. – despre Alibec), că eu cu o fază înainte nu i-am pasat. Mă simt foarte bine, sunt foarte fericit și sper să o țin tot așa. 100% credem (n.r. – că putem fi în continuare pe primul loc în Liga 1) pentru că muncim în fiecare zi pentru asta. Ăsta e obiectivul nostru, să fim cei mai buni.

A trecut repede (n.r. – de când devenea cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1), mă bucur pentru asta și sper să marchez cât mai multe goluri în continuare”, a spus Enes Sali, pentru Digisport.

Reclamă

Farul este lider în Liga 1, cu 24 de puncte, după primele 11 etape.

Gică Hagi continuă să fie „Rege” în Liga 1 cu Farul

Gică Hagi a oferit prima reacţie după ce Farul s-a impus pe terenul celor de la Petrolul, cu scorul de 3-1. „Regele” a declarat că echipa sa încă nu se află la potenţial maxim. În privinţa lui Denis Alibec, antrenorul constănţenilor a mărturisit că s-ar bucura dacă ar face parte din lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile din Liga Naţiunilor.

Farul şi-a consolidat poziţia de lider în Liga 1, după victoria clară obţinută la Ploieşti. Constănţenii s-au impus graţie golurilor marcate de Denis Alibec şi Enes Sali.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt fericit, în deplasare, cu o echipă foarte bună care ataca pozițional foarte periculos. Știam că trebuie să avem posesie și construcție, iar în atac să facem combinații. La un moment dat am căzut, au venit peste noi, era normal pentru că trebuia să conservăm rezultatul.

În prima zi v-am spus că avem o echipă talentată. Din păcate nu suntem la potențial maxim, mai avem nevoie de timp. Mai avem de lucrat. Eu zic că e ok (n.r. – că vine pauza competițională), jucătorii se odihnesc și trebuie să începem la fel când ne întoarcem. Avem o academie bună, cu mentalitate de campioni.

(N.r. – Alibec?). Nu mă bag, nu e problema mea cine se duce. Selecția o fac ceilalți. Mă bucur pentru cei care merg la loc. E bine pentru că reprezinți România și sper să facă treabă bună la toate categoriile”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport, la finalul partidei dntre Petrolul şi Farul.

  • Meciul Finlanda – România, din Liga Națiunilor, se va disputa pe 23 septembrie, de la ora 21:45, și va putea fi urmărit în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

La rândul său, Denis Alibec i-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu, înaintea meciurilor echipei naţionale din această lună. Atacantul speră să fie convocat, în ciuda faptului că nu a aflat nicio veste din partea oficialilor FRF.

„Nu eu decid lotul. Sper să fiu acolo. Sunt cam secretoşi, nu am avut nicio discuţie cu selecţionerul. Să sperăm că vom da câţiva jucători, chiar merităm”, a declarat Denis Alibec, la Digi Sport, după partida dintre Petrolul şi Farul.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și