Închide meniul

Erik Lincar, dezamăgit că nu a bătut-o pe FCSB: „Îmi pare rău că nu am marcat mai mult!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2022, 8:09

Erik Lincar, dezamăgit că nu a bătut-o pe FCSB: „Îmi pare rău că nu am marcat mai mult!

Erik Lincar este antrenorul celor de la Universitatea Cluj

Erik Lincar, în timpul unui meci / Hepta

Antrenorul lui U Cluj, Erik Lincar, s-a declarat mulțumit de jocul făcut de echipa sa în remiza cu FCSB, scor 1-1, dar e dezamăgit că nou-promovata nu a plecat cu toate punctele de la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În general, îmi place fotbalul curajos. Noi am mai avut experiența derby-ului cu Dinamo și azi am folosit 9 jucători de la acel meci. Au intrat în plus doar Chipciu și Bălan și ne-am descurcat destul de bine.

Erik Lincar, dezamăgit că U Cluj nu a bătut-o pe FCSB

Sincer, îmi pare rău că nu am marcat mai mult, ați văzut că se putea. Îmi pare rău de greșeala aia la penalty, dar asta e, învață și el.

Până la urmă, e jumătate de punct, pentru că se vor împărți. Ne așteaptă un joc complicat din nou, cu cei de la Craiova, dar pentru mine e important să am un reper, trebuie să luptăm în continuare și să câștigăm cât mai multe puncte.

Până la urmă, cred că astăzi a fost în avantajul nostru și lipsa lui Radunovic, dar știu că ei aveau probleme la partea defensivă și noi am încercat să profităm. Îi felicit pentru efort, le-am spus că trebuie să alergăm mai mult. De aceea am și avut acest rezultat.

Reclamă

Cu siguranță, am adus jucători cu valoare de la Liga 1, de la echipe care au jucat în play-off în sezonul trecut. Ei înțeleg ce doresc eu de la ei, vreau să am omogenitate. Am jucători foarte puternici, aștept ca aceștia să intre în echipă și să joace la fel de bine ca cei din vechea gardă. Ați văzut că echipele sunt puternice, au făcut multe transferuri bune, va fi un sezon foarte echilibrat în Liga 1″, a spus Erik Lincar, conform orangesport.ro.

Toni Petrea: „Trebuie să schimbăm atitudinea!”

Toni Petrea a dat de înţeles că ar mai avea nevoie de jucători la echipă, înainte de debutul în Conference League. Totodată, antrenorul nu este mulţumit de randamentul jucătorilor săi în partida cu U Cluj, de pe Arena Naţională.

„Un joc mai puţin reuşit din partea noastră, am fost destul de nemulţumiţi. Am făcut destul de multe greşeli. Lucruri care le discut cu jucătorii, să fim mult mai atenţi. 1-1, asta este, dar le-am dat posibilitatea adversarilor de a marca. Rezultatul nu mă mulţumeşte. Trebuie să ne schimbăm atitudinea faţă de joc, faţă de adversari, pentru că altfel vom avea probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Nu văd neapărat punctul sensibil (n.r. defensiva). Pe contraatac puteam fi taxaţi, lucrul ăsta trebuie să îl remediem. Creţu a avut meciuri în care a fost titular, nu a fost o surpriză. Aşa am considerat pentru meciul ăsta. Şi lipsa lui Radunovic poate a contat. Am vrut să începem cu jucători pe posturile lor şi nu am vrut să mai schimb. La pauză am fost forţat de evoluţia lui Şerban şi am schimbat.

Am zis la pauză să jucăm mult mai repede, să punem presiune pe adversari. Am pasat destul de prost. Le-am spus să jucăm mai repede şi să surprindem adversarul, dar n-am reuşit. Nu a funcţionat aşa cum trebuie jocul nostru ofensiv.

Am comunicat tot timpul cu arbitrul de rezervă şi îmi spunea ce se verifică la momentul respectiv. Din moment ce există arbitraj VAR, nu ştiu ce am putea să mai comentăm. Nu avem ce să mai facem.

Asta e politica clubului, cu jucători de perspectivă, care pot creşte şi pot fi vânduţi. La orice echipă ar mai fi nevoie de jucători, acum depinde şi ce poţi să mai aduci şi pe ce posturi.

Trebuie să ne gândim foarte bine pentru că sunt jocuri din 3 în 3 zile. Trebuie să gestionăm foarte bine situaţiile, poate vor mai apărea şi alţi jucători în Georgia”, a declarat Toni Petrea după FCSB – U Cluj 1-1.

Faze controversate în prima repriză din FCSB – U Cluj

Au fost faze controversate în prima repriză din FCSB – U Cluj. „Centralul” Marian Barbu a avut de luat decizii extrem de dificile în timpul confruntării de pe Arena Naţională, din prima etapă a Superligii.

În minutul 40 au apărut mari semne de întrebare, în momentul în care Romario Pires a gafat şi a părut a atinge mingea cu mâna chiar pe linia careului. Jocul a fost oprit şi s-a aşteptat decizia luată din cabina VAR.

Reclamă

După mai multe secunde în care Marian Barbu a aşteptat un răspuns de la Marius Badea, „centralul” a luat decizia de a lăsa jocul să continue. Comentatorii partidei au fost contrariaţi de faptul că FCSB nu a primit penalty. Au fost siguri că Pires a făcut henţ şi trebuia dictată lovitură de la 11 metri. Brazilianul avea şi cartonaş galben şi risca să fie eliminat.

Roş-albaştrii au primit şi veşti bune cu ajutorul VAR. în minutul 24, U Cluj reuşise să marcheze. Tescan a executat o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată cu mâna de Alex Chipciu. Târnovanu nu a putut interveni şi a scos mingea din poartă. A intervenit însă arbitrajul VAR şi reuşita a fost validată!

Şi FCSB a avut un gol anulat. În minutul 34, golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României reuşise să trimită mingea în poartă. Florin Tănase nu s-a putut bucura prea mult. Asistentul ridicase fanionul şi, pe reluări, s-a văzut că era în afara jocului când a primit mingea.

Recomandări
  • Erik Lincar, dezamăgit că nu a bătut-o pe FCSB
  • FCSB – U Cluj 1-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! Vezi toate știrile
Citește și