Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Erik Lincar, „eroul” steliștilor după ce a retrogradat-o pe Dinamo: „Mă opresc pe stradă și mă felicită!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iunie 2022, 11:43

Erik Lincar, „eroul steliștilor după ce a retrogradat-o pe Dinamo: „Mă opresc pe stradă și mă felicită!

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB în prima etapă din Superligă

Erik Lincar, pe banca lui U Cluj / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Erik Lincar a devenit „eroul” steliștilor după ce a retrogradat-o pe Dinamo. Cu el pe bancă, U Cluj a trecut de „alb-roșii” la baraj și și-a asigurat promovarea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lincar a dezvăluit cum a trăit ultimele zile după ce a câștigat barajul și a trimis-o pe Dinamo în liga a 2-a pentru prima oară în istoria clubului.

Erik Lincar, „eroul” steliștilor după ce a retrogradat-o pe Dinamo

Invitat la AS.ro LIVE, Lincar a recunoscut că l-au oprit fanii steliști în trafic pentru a-l felicita după ce marea lor rivală a ajuns în Liga a 2-a.

În ciuda victoriei de la baraj, antrenorul lui U Cluj spune că și-ar fi dorit să joace împotriva „câinilor” pe prima scenă a fotbalului românesc:

„(N.r. – Rămâi în istorie ca antrenorul care a retrogradat-o pe Dinamo). Îmi pare rău. Mi-aş fi dorit să joc împotriva lui Dinamo la Liga 1. Aşa a fost să fie. Nu cred că am mai avea nevoie şi de un Dinamo divizat. Ar trebui să-i încurajăm, să creadă în continuare în brand-ul lor. Au fost care mi-au dat (n.r. – mesaje de la stelişti), mai opresc maşina pe stradă, mă felicită.

Reclamă

Promovarea nu era posibilă, în primul rând, fără jucătorii care m-au suportat în multe momente. Au fost multe momente complicate. Parcă nici nu mai ştii să te bucuri, fiind atâtea momente tensionate”, a spus Erik Lincar, la AS.ro LIVE.

Lincar nu poate alege între CSA Steaua și FCSB: „Mi-aș dori să existe o singură echipă”

Erik Lincar a fost întrebat și despre polemica FCSB – CSA Steaua. Fostul mijlocaș a evoluat la formația „roș-albastră” în perioada 1997-2002, iar acum spune că nu poate alege una dintre cele două echipe.

Tehnicianul de 43 de ani și-ar dori să se ajungă la un numitor comun, iar toți suporterii să susțină aceeași echipă:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu pot să mă dezic de cineva, sincer. Mi-aş dori, dacă ar fi posibil, ca la un moment să existe o singură echipă. De ceea ce nu pot să mă dezic e clar că am jucat la Steaua.

La Steaua nu exista meci egal, era ca o înfrângere. Nu-ţi mai zic ce se întâmpla la înfrângeri (râde). Nu ieşeam din casă cu zilele, de supărare. În ziua de azi nu mai e cazul, lumea trece mult mai uşor peste astfel de momente.”, a mai declarat Erik Lincar.

Erik Lincar nu ia în calcul o colaborare cu Gigi Becali

Erik Lincar nu ia în calcul o colaborare cu Gigi Becali, în cazul în care patronul FCSB ar avea de gând să îl oferteze. Lincar spune că nu este compatibil cu stilul latifundiarului din Pipera.

Lincar a scris istorie în fotbalul românesc, după ce echipa sa a trimis-o pe Dinamo pentru prima dată în istorie în Liga a 2-a, iar marile oferte pentru el ar putea să apară. Nu este, însă, interesat, de o colaborare cu Gigi Becali.

FCSB are jucători tineri, interesanţi, trebuie să creadă în continuare, e un nou început, poate anul ăsta vor fi mai norocoşi.

Eu am spus de multe ori că nu ar fi o colaborare fericită pentru niciunul dintre noi. Sunt diferite afirmaţii, nu cred că am fi compatibili„, a spus Erik Lincar în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și