Închide meniul

Ermal Krasniqi, aproape de un transfer stelar la Lazio: „80% merge acolo! Au făcut ofertă”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2023, 11:38

Ermal Krasniqi, aproape de un transfer stelar la Lazio: „80% merge acolo! Au făcut ofertă

Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj

Ermal Krasniqi s-a bucurat după un gol marcat pentru CFR Cluj / Profimediaimages

Ermal Krasniqi este aproape de un transfer stelar la Lazio. Informaţia a fost lansată de fostul jucător de la Dinamo, Elis Bakaj. Trasferul jucătorului de la CFR Cluj la Lazio ar fi o adevărată lovitură dată de campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ermal Krasniqi poate pleca după doar câteva luni de la CFR Cluj. Campioana l-a transferat în ianuarie de la Ballkani pentru suma de 200.000 de euro. Krasniqi s-a impus rapid la CFR Cluj şi a reuşit să marcheze de 5 ori în cele 18 meciuri jucate.

Ermal Krasniqi, aproape de un transfer stelar la Lazio

Evoluţiile lui Krasniqi au atras atenţia celor de la Lazio – a anunţat Elis Bakaj.

Eu cred că e aproape, 80% merge la Lazio. Au făcut și oferta, dar mai multe nu știu. Așa mi-au spus niște prieteni din Albania. Băiatul a venit și în 6 luni pleacă.

Cât a dat CFR pe el? 200.000 de euro. Are calitate, am văzut asta din primul meci. Viteză, dribling, personalitate. Nu e ușor să vii la CFR, cu jucători cu experiență, și să faci asta”, a dezvăluit Elis Bakaj la digisport.ro.

Reclamă

Ermal Krasniqi, elogiat de Dan Petrescu

În vârstă de 24 de ani, mijlocaşul kosovar Ermal Krasniqi joacă din iarnă la CFR Cluj. Krasniqi s-a integrat rapid în echipa lui Dan Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj l-a elogiat pe kosovar după meciul retur cu Lazio din Conference League.

Normal că nu e ușor când ratezi singur cu portarul, el (n.r.: Krasniqi) nu a jucat într-un campionat puternic. Cred că în două-trei luni va pleca, este un băiat senzațional. Dacă marca, azi pleca, dar nu a fost să fie. Și Ciro Immobile a ratat azi, deci nu am ce să îi zic. În repriza a doua a avut iar o ocazie mare. Păcat, ar fi fost o victorie fantastică pentru noi. (…) Poate să joace oriunde, la orice echipă, fără probleme”, declara Dan Petrescu după meciul retur cu Lazio, încheiat 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga spune că nu îl va vinde aşa repede pe Krasniqi

Finanţatorul lui CFR Cluj, Neluţu Varga, l-a lăudat şi el pe Ermal Krasniqi. Afaceristul a spus că nu îl va vinde aşa de repede pe cum spunea Dan Petrescu.

Eu zic că e un jucător foarte talentat cu un potențial mare, dar cred că mai are nevoie de un timp de adaptare ca să își exprime valoarea. Asta e părerea dânsului (n.r. – că va pleca în vară Krasniqi).

Deocamdată, eu nu l-am cumpărat ca să îl vindem în trei sau în cinci luni. L-am cumpărat să ne ajute și apoi, bineînțeles, când va atinge nivelul de apogeu să poată să ajute clubul și profesionist și financiar, atunci îi vom da drumul.

Dar până atunci ne ajută pe noi. (n.r. – sunt șanse să îl vedem și sezonul viitor la CFR?) Da, da”, a spus Neluțu Varga, potrivit sursei citate.

Recomandări
  • Ermal Krasniqi este aproape de un transfer stelar la Lazio
  • Informaţia a fost lansată de fostul jucător de la Dinamo, Elis Bakaj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și