Închide meniul

Ermal Krasniqi, gol la debutul pentru CFR Cluj! Atacantul din Kosovo a deschis scorul în derby-ul cu Farul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 ianuarie 2023, 21:36

Ermal Krasniqi, gol la debutul pentru CFR Cluj! Atacantul din Kosovo a deschis scorul în derby-ul cu Farul

Ermal Krasniqi a fost transferat de CFR Cluj în această iarnă

Ermal Krasniqi a fost transferat de CFR Cluj în această iarnă / Captură Orangesport

Ermal Krasniqi a marcat un gol la debutul pentru CFR Cluj! Atacantul din Kosovo a deschis scorul în derby-ul cu Farul Constanța, din etapa a 22-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Krasniqi a dat lovitura în minutul 49, după o fază superbă reușită de echipa lui Dan Petrescu.

Ermal Krasniqi, gol la debutul pentru CFR Cluj!

Ermal Krasniqi a reușit un un-doi excelent cu Emmanuel Yeboah, la finalul căruia jucătorul de 24 de ani a finalizat cu un șut plasat pe lângă Marian Aioani.

Ermal Krasniqi a fost trimis titular de Dan Petrescu în derby-ul cu Farul și a avut parte de un debut de vis. După ce a marcat în poarta Farului, tânărul atacant a fugit la banca CFR-ului și s-a îmbrățișat cu antrenorul său.

Atacantul din Kosovo a fost transferat de CFR Cluj în această iarnă, de la FC Ballkani. Campioana României a plătit 200.000 de euro pentru Krasniqi, jucător care evoluase numai în țara sa înainte să semneze cu formația din Gruia.

Reclamă

Ermal Krasniqi, Andrei Peteleu, Bogdan Țîru și Anton Maglica sunt jucătorii transferați de CFR Cluj în această iarnă.

Neluțu Varga a anunțat ultimul transfer al iernii pentru CFR Cluj!

Neluțu Varga a anunțat ultimul transfer al iernii pentru CFR Cluj. Patronul ardelenilor speră să finalizeze cât mai repede mutarea lui Philip Otele, atacantul celor de la UTA Arad.

Finanțatorul campioanei a declarat că transferul nigerianului va fi ultimul din această perioadă de marcato.

Reclamă 4 / 0/3

În această iarnă, CFR Cluj a perfectat patru transferuri cu care speră să câștige un nou titlu: Ermal Krasniqi, Andrei Peteleu, Bogdan Țîru și Anton Maglica.

Dan Petrescu și-l dorește foarte mult și pe Philip Otele, calitățile extremei nigeriane fiind pe placul tehnicianului. Deși Otele s-a înțeles cu CFR Cluj pentru o mutare în vară, atunci când îi expiră contractul, campionii vor să-l aducă la Cluj încă din această lună.

Pentru ca mutarea să aibă loc, Neluțu Varga trebuie să plătească o sumă de bani celor de la UTA. Momentan, cele două părți nu au ajuns la un numitor comun.

„Cu Otele chiar închidem campania din această iarnă. Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad, ca să îl luăm deja de acum, nu din vară. Nu pot să vorbesc despre bani până nu se închide transferul”, a declarat Nelu Varga, pentru Fanatik. 

Recomandări
  • Ermal Krasniqi, gol la debutul pentru CFR Cluj
  • Atacantul din Kosovo a deschis scorul în derby-ul cu Farul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și