Închide meniul

„Este adevărat că v-ați înțeles cu Marius Croitoru?” Gigi Becali, anunțul momentului. Ce a spus despre postul de antrenor de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2022, 19:31

„Este adevărat că v-ați înțeles cu Marius Croitoru? Gigi Becali, anunțul momentului. Ce a spus despre postul de antrenor de la FCSB

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a fost întrebat dacă s-a înțeles cu Marius Croitoru în privința postului de antrenor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a răspuns fără ezitare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a negat o posibilă venire a lui Marius Croitoru. Patronul de la FCSB susține nici măcar nu a avut tratative cu tehnicianul lui FC Argeș.

Gigi Becali, întrebat dacă s-a înțeles cu Marius Croitoru ca să fie antrenor la FCSB

„Nu este adevărat nimic. Dumneata știi 100% ce nu e adevărat. Eu spun că, până acum, 100% nu e nimic adevărat. Până acum nu a fost nicio discuție, nici nu am vorbit cu el. Voi știti că eu nu mint”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali e unul dintre fanii lui Marius Croitoru. Latifundiarul din Pipera l-a lăudat în mai multe rânduri pe Croitoru, pe vremea când o antrena pe FC Botoșani.

În actuala stagiune, Marius Croitoru a antrenat-o pe FC U Craiova 1948, însă nu a rezistat decât câteva luni la echipa lui Adrian Mititelu. În prezent, Croitoru este principal la FC Argeș.

Reclamă

Leo Strizu, un antrenor pe placul lui Gigi Becali: “Merg la biserică de când eram jucător!”

Noul tehnicianul FCSB-ului, Leo Strizu, a explicat că merge la biserică inclusiv la baza de antrenament a clubului, înainte de antrenamente.

“Prietenia mea cu anumiți preoți, cu anumiți parohi, este strict personală. Eu merg la biserică de când eram jucător. Nu am venit acum, nu mă duc la biserică doar în bază. Doar că în bază, vin înainte. Primul drum ar fi, în funcție de cum este deschisă, dacă am antrenament după-amiază nu găsesc.

Dar dimineața vin și cer binecuvântarea preotului. Am venit azi dimineață, că a fost slujbă. Nu aș vrea să intru foarte amănunțit în subiect. Nu vreau să impresionez pe nimeni. Asta este ce simt eu, sufletul meu, în relația mea cu biserica. Mă interesează doar pe mine. Eu cred, am o anumită sfântă, Xenia, iar de câte ori mi-a fost greu, prin rugăciuni am simțit-o aproape de mine”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu, anunț ferm: „Domnul Becali hotărăște! Noi suntem simpli executanți!”

Strizu a recunoscut că toți oamenii din staff-ul FCSB-ului ascultă și execută toate deciziile patronului Gigi Becali.

„M-a ales patronul, sunt mândru că m-a ales patronul. Eu am venit din mers, Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine. Ăsta va fi drumul în continuare. Mă consult cu Pintilii, este deschis, vorbim, analizăm adversarul și jocul, v-am spus care este rolul meu. Sunt deschis. E adevărat că am făcut unele greșeli, nu le pot da pe o bază de emoții, poate am fost eu puțin necontrolat. Nu cred că a primit cineva un telefon. Domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți!”, a spus Leo Strizu.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și