Închide meniul

„Este adevărat că v-ați înțeles cu Marius Croitoru?” Gigi Becali, anunțul momentului. Ce a spus despre postul de antrenor de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2022, 19:31

Reclamă
„Este adevărat că v-ați înțeles cu Marius Croitoru? Gigi Becali, anunțul momentului. Ce a spus despre postul de antrenor de la FCSB

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a fost întrebat dacă s-a înțeles cu Marius Croitoru în privința postului de antrenor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a răspuns fără ezitare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a negat o posibilă venire a lui Marius Croitoru. Patronul de la FCSB susține nici măcar nu a avut tratative cu tehnicianul lui FC Argeș.

Gigi Becali, întrebat dacă s-a înțeles cu Marius Croitoru ca să fie antrenor la FCSB

„Nu este adevărat nimic. Dumneata știi 100% ce nu e adevărat. Eu spun că, până acum, 100% nu e nimic adevărat. Până acum nu a fost nicio discuție, nici nu am vorbit cu el. Voi știti că eu nu mint”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali e unul dintre fanii lui Marius Croitoru. Latifundiarul din Pipera l-a lăudat în mai multe rânduri pe Croitoru, pe vremea când o antrena pe FC Botoșani.

În actuala stagiune, Marius Croitoru a antrenat-o pe FC U Craiova 1948, însă nu a rezistat decât câteva luni la echipa lui Adrian Mititelu. În prezent, Croitoru este principal la FC Argeș.

Reclamă
Reclamă

Leo Strizu, un antrenor pe placul lui Gigi Becali: “Merg la biserică de când eram jucător!”

Noul tehnicianul FCSB-ului, Leo Strizu, a explicat că merge la biserică inclusiv la baza de antrenament a clubului, înainte de antrenamente.

“Prietenia mea cu anumiți preoți, cu anumiți parohi, este strict personală. Eu merg la biserică de când eram jucător. Nu am venit acum, nu mă duc la biserică doar în bază. Doar că în bază, vin înainte. Primul drum ar fi, în funcție de cum este deschisă, dacă am antrenament după-amiază nu găsesc.

Dar dimineața vin și cer binecuvântarea preotului. Am venit azi dimineață, că a fost slujbă. Nu aș vrea să intru foarte amănunțit în subiect. Nu vreau să impresionez pe nimeni. Asta este ce simt eu, sufletul meu, în relația mea cu biserica. Mă interesează doar pe mine. Eu cred, am o anumită sfântă, Xenia, iar de câte ori mi-a fost greu, prin rugăciuni am simțit-o aproape de mine”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă.

Reclamă

Leo Strizu, anunț ferm: „Domnul Becali hotărăște! Noi suntem simpli executanți!”

Strizu a recunoscut că toți oamenii din staff-ul FCSB-ului ascultă și execută toate deciziile patronului Gigi Becali.

„M-a ales patronul, sunt mândru că m-a ales patronul. Eu am venit din mers, Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine. Ăsta va fi drumul în continuare. Mă consult cu Pintilii, este deschis, vorbim, analizăm adversarul și jocul, v-am spus care este rolul meu. Sunt deschis. E adevărat că am făcut unele greșeli, nu le pot da pe o bază de emoții, poate am fost eu puțin necontrolat. Nu cred că a primit cineva un telefon. Domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți!”, a spus Leo Strizu.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și