Închide meniul

Leo Strizu, un antrenor pe placul lui Gigi Becali: „Merg la biserică de când eram jucător! Și dimineață am fost la slujbă”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 decembrie 2022, 17:11

Leo Strizu, un antrenor pe placul lui Gigi Becali: „Merg la biserică de când eram jucător! Și dimineață am fost la slujbă

Leo Strizu, dezvăluire savuroasă

Captură FCSB TV

Leo Strizu este un antrenor pe placul lui Gigi Becali. Tehnicianul de 55 de ani este credincios și obișnuiește să meargă la biserică, asemenea patronului de la FCSB. Noul antrenor al roș-albaștrilor a explicat că se roagă Sfintei Xenia de fiecare dată când trece prin momente grele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a debutat cu dreptul pe banca FCSB-ului. Vicecampioana României a câștigat cu 3-2 la FC Botoșani, iar acum se pregătește pentru duelul cu CS Mioveni, de luni seară (ora 19:00).

Leo Strizu, un antrenor pe placul lui Gigi Becali: „Merg la biserică de când eram jucător!”

La conferința de presă premergătoare meciului de pe Arena Națională, Leo Strizu a fost întrebat și despre relația sa cu biserica.

Tehnicianul FCSB-ului a explicat că merge la biserică inclusiv la baza de antrenament a clubului, înainte de antrenamente.

„Prietenia mea cu anumiți preoți, cu anumiți parohi, este strict personală. Eu merg la biserică de când eram jucător. Nu am venit acum, nu mă duc la biserică doar în bază. Doar că în bază, vin înainte. Primul drum ar fi, în funcție de cum este deschisă, dacă am antrenament după-amiază nu găsesc.

Reclamă

Dar dimineața vin și cer binecuvântarea preotului. Am venit azi dimineață, că a fost slujbă. Nu aș vrea să intru foarte amănunțit în subiect. Nu vreau să impresionez pe nimeni. Asta este ce simt eu, sufletul meu, în relația mea cu biserica. Mă interesează doar pe mine. Eu cred, am o anumită sfântă, Xenia, iar de câte ori mi-a fost greu, prin rugăciuni am simțit-o aproape de mine”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă.

Strizu și-a făcut notițe despre CS Mioveni

Leo Strizu a notat mai multe lucruri depsre Mioveni și a venit cu foile la conferința de presă. Spune că se consultă cu Pintilii înaintea meciurilor, dar deciziile lui Gigi Becali sunt cele mai importante.

„Mi-am făcut o schițare a Mioveniului și celelalte lucruri pozitive ale echipei ale ultimele două meciuri. Mă consult cu Pintilii. Ne așteaptă un meci greu, echipa are rezultate bune. Din ce am constatat la antrenament, echipa are o dispoziție foarte bună, chiar tratatează meciul serios. Ar fi păcat să facem ceva ce nu dorim la acest meci.

Reclamă 4 / 0/3

Ne interesează să tratăm ca și cum ar fi orice alt meci cu echipele bune. O să avem același joc de atac. Echipa a stat bine ofensiv, am avut trei goluri. Golurile au fost marcate de toate cele trei compartimente.

M-am bucurat că am început cu victorie, mai ales pentru statisticile care îmi dau încredere pentru viitor. Din punctul meu de vedere, eu am fost prezent la antrenamentele echipei de când a început campionatul. M-a interesat modul de lucru al lui Edi, Dică, Toni. Nu am întâlnit echipă mai disciplinată în timpul antrenamentului.

Cu această echipă ți-e mai mare dragul să lucrezi. Știm cine este mentorul sau cine a impus această disciplină. Nu am vorbit cu Gigi Becali, decizia patronului este cea mai importantă. Ceea ce am văzut la antrenamente, ceea ce am văzut la antrenamente îmi dă mari speranțe. Acest lot va arăta foarte bine și va forma o echipă care va face ambele faze”, a spus Leo Strizu, la coferința de presă de duminică.

Leo Strizu, anunț ferm: „Domnul Becali hotărăște! Noi suntem simpli executanți!”

Strizu a recunoscut că toți oamenii din staff-ul FCSB-ului ascultă și execută toate deciziile patronului Gigi Becali.

„M-a ales patronul, sunt mândru că m-a ales patronul. Eu am venit din mers, Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine. Ăsta va fi drumul în continuare. Mă consult cu Pintilii, este deschis, vorbim, analizăm adversarul și jocul, v-am spus care este rolul meu. Sunt deschis. E adevărat că am făcut unele greșeli, nu le pot da pe o bază de emoții, poate am fost eu puțin necontrolat. Nu cred că a primit cineva un telefon. Domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți!”, a spus Leo Strizu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și