Închide meniul

„Este muzică!”. Ce a spus Billel Omrani după primul gol înscris la FCSB: „Îmi dau viaţa pe teren ca să câştigăm cu CFR Cluj”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2022, 23:00

Reclamă
„Este muzică!. Ce a spus Billel Omrani după primul gol înscris la FCSB: „Îmi dau viaţa pe teren ca să câştigăm cu CFR Cluj

Billel Omrani îşi negociază revenirea în Liga 1

Billel Omrani, în tricoul lui FCSB / Profimediaimages

Ce a spus Billel Omrani după primul gol înscris la FCSB, în etapa a 20-a a Ligii 1. Atacantul francez a spart gheaţa şi a marcat în victoria cu Chindia Târgovişte, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani a dezvăluit că s-a declanşat sărbătoarea în vestiar după cea de-a cincea victorie la rând în campionat. Pentru vârful de 29 de ani urmează chiar duelul cu fosta sa echipă, CFR Cluj.

Ce a spus Billel Omrani după primul gol înscris la FCSB, în victoria cu Chindia Târgovişte

Sunt foarte fericit. Primul gol, sper să dau mai multe. Cea mai importantă este victoria, a fost un teren greu. Asta e, trebuie să ne adaptăm pe teren. Plouă, asta e!

Da, este muzică acum. Ne bucurăm, exact! Acum câştigăm fiecare meci, trebuie să câştigăm până la final. Acum urmează CFR, va fi foarte greu. E un meci special pentru mine, am fost acolo mulţi ani. Se joacă fiecare meci, îmi dau viaţa pe teren ca să câştigăm meciul cu CFR. Am puţine emoţii să joc cu CFR, este foarte clar.

E prea devreme să vorbim de titlu. Trebuie să câştigăm cu CFR ca să ne gândim la titlu după. Sper că Compagno se simte bine, la fel şi Olaru. Eu sper să joc. Cel mai bun să joace.

Reclamă

Nu am jucat patru luni, e greu să revii imediat. Trebuie să fiu înţeles. Acum am dat gol, trebuie să dau mai multe. Dar cea mai importantă este echipa. A fost greu, nu am avut pregătirea. Acum mă simt mai bine, mă adaptez mai mult la echipă. Este altă atmosferă, alt joc, mă simt foarte bine. Nu cred că sunt 100% încă, dar sper să fiu„, a declarat Billel Omrani la digisport.ro.

Billel Omrani, primul gol pentru FCSB

Omrani a început ca rezervă duelul cu Chindia. A fost introdus cu mai puțin de jumătate de oră înainte de final, iar după nouă minute de la intrarea pe teren a reușit să marcheze.

Omrani a primit o pasă în careul Chindiei de la Octvian Popescu și a finalizat faza cu un șut la colțul lung, cu piciorul stâng. Atacantul venit de la CFR Cluj a protejat bine balonul în fața adversarului.

Reclamă 4 / 0/3

Până la această partidă, Omrani avea doar două pase de gol pentru FCSB. A fost prima sa reușită în tricoul roș-albaștrilor.

1,3 milioane de euro este cota lui Billel Omrani, conform transfermarkt.com. A venit liber de contract la începutul stagiunii de la rivala CFR.

FCSB – Chindia 2-0, în Liga 1

FCSB a învins-o, în deplasare, pe Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

La Ploieşti, pe un teren prost, meciul a început cu o dublă accidentare, în minutul 2, când doi jucători de la FCSB, Compagno şi Olaru, s-au lovit cap în cap la o fază simplă. Cei doi s-au prăbuşit pe gazon, cu probleme vizibile, iar medicii au intervenit imediat. Compagno şi Olaru au fost duşi la ambulanţă şi transportaţi la spital, pentru o examinare amănunţită.

În minutul 22, Miculescu – jucătorul intrat în locul lui Compagno, a fost faultat în careu de Orozco Fernandez, iar arbitrul Horaţiu Feşnic a dictat penalty. A transformat cu siguranţă Radunovic, care a deschis scorul. Al doilea gol al oaspeţilor a fost înscris de Omrani – şi el intrat de puţină vreme, care a înscris cu un şut la colţul lung după o pasă primită de la Octavian Popescu.

Cu această victorie FCSB are 35 de puncte şi se află pe locul 3 în clasament, cu un meci mai puţin disputat.

CHINDIA: Căbuz – Căpuşă, Celea, Orozco Fernandez, A. Ioniţă – Akhmatov, Vorobjovas (Passaglia 77) – Neguţ (Ad. Şerban 77), Popadiuc, Dumitraşcu (Chamed 62) – D. Popa (Cooper 34). ANTRENOR: Anton Petrea

Reclamă

FCSB: A. Vlad – V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru (Oaidă 7), Şut, Edjouma (Nikolov 46) – Cordea (Omrani 66), Compagno (Miculescu 7), Oct. Popescu (Radaslavescu 79). ANTRENOR: Leonard Strizu

Cartonaşe galbene: Orozco Fernandez 23, Neguţ 40, Popadiuc 57, Celea 86 / Miculescu 41, Cordea 54

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Sebastian Gheorghe, Alexandru Cerei – Andrei Antonie

Arbitri VAR: Andrei Florin Chivulete – Adrian Popescu

Observator: Adrian Comănescu

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și