Închide meniul

„Este o psihoză!”. Mihai Stoica se teme de un jucător al lui Dan Petrescu înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB: „Fantastic!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 23:54

„Este o psihoză!. Mihai Stoica se teme de un jucător al lui Dan Petrescu înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB: „Fantastic!

Mihai Rotaru l-a taxat pe Mihai Stoica, după Voluntari - FCSB 1-2

Mihai Stoica, în tribune la un meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mihai Stoica, îngrijorat înainte de derby
  • CFR Cluj – FCSB, duminică, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro

Mihai Stoica se teme de un jucător al campioanei României înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB, din etapa a 24-a a Ligii 1. Managerul general al roş-albaştrilor este îngrijorat de ceea ce ar putea reuşi veteranul Ciprian Deac în confruntarea din Gruia care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM l-a lăudat pe Deac, cel care a contribuit decisiv la victoria obţinută de jucătorii lui Dan Petrescu în deplasarea cu FC Voluntari. Mijlocaşul care va împlini 37 de ani peste două săptămâni 37 de ani a executat impecabil cornerul în urma căruia Paz şi-a trimis mingea în propria poartă.

Mihai Stoica se teme de un jucător al lui Dan Petrescu

Ciprian Deac face un sezon grozav. În cele 20 de meciuri din campionat în care a jucat are 3 goluri şi 8 pase decisive. Potrivit lui Mihai Stoica, s-a creat o adevărată psihoză la fazele fixe executate de Deac.

Reclamă

Mi se pare că Deac bate bine peste primul şi de acolo ies toate astea. Nu mi se pare nimic lucrat. Eu am altă teorie. E psihoza echipelor care joacă împotriva CFR-ului. Când e corner, e jumătate gol şi chestia asta o ai în cap.

Şi noi facem astea, dar dacă ăla care bate nu ridică mingea de la pământ… ce să facem? Noi nu avem ca Deac, Deac bate totul perfect. Noi nu prea avem! La mai mult de jumătate din cornerele noastre nu se ridică mingea, zici că e minge medicinală.

Reclamă

La antrenamente totul merge perfect, la meci tremură puţin gladiolele. Chiar o să-i pun pe ai mei să filmeze ce lovituri libere, din zonă centrală, execută jucătorii noştri. Ei dau numai în vinclu, deci numai în vinclu le dau. Aproape toţi!

Și văd jucători, nu ai noștri, stresați la meciuri, speriați, care bat să treacă faza. Am văzut multe în 30 de ani de fotbal și nu mă mai miră nimic. Deac bate fantastic!„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Dintre cele 38 de goluri marcate de trupa lui Dan Petrescu în actuala stagiune, 18 au fost înscrise din faze fixe. CFR Cluj are cea mai bună defensivă din Liga 1. Are numai 19 goluri primite, tot atâtea câte a încasat şi Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

CCA a decis cine va arbitra derby-ul CFR Cluj – FCSB

Comisia Centrală a Arbitrilor îl va trimite în Gruia pe Sebastian Colţescu. El a fost la centru şi în urmă cu un an, în thriller-ul cu 6 goluri de pe Arena Naţională. FCSB – CFR Cluj s-a încheiat atunci 3-3, Iulian Cristea stabilind rezultatul final în minutul 90+3. Istvan Kovacs a împărţit dreptatea în 2 dintre ultimele 3 derby-uri. Nu a putut fi delegat şi acum din moment ce este plecat la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Colţescu a arbitrat-o ultima dată pe CFR Cluj în luna decembrie, la remiza albă înregistrată de jucătorii lui Dan Petrescu în deplasarea cu Farul, din Cupa României. L-a eliminat atunci pe puştiul-minune al lui Gică Hagi, Andrei Borza, încă din minutul 3.

În ceea ce o priveşte pe FCSB, Sebastian Colţescu a fost la centru ultima dată tot într-un derby. A arbitrat duelul roş-albaştrilor cu Rapid, din etapa a 17-a a Ligii 1. Vicecampioana s-a impus atunci cu 3-1. Cordea, Compagno şi Octavian Popescu au marcat golurile lui FCSB de pe Arena Naţională.

FCSB este obligată să câştige în Gruia pentru a continua să spere la titlu. Ardelenii tocmai au învins-o pe FC Voluntari şi s-au distanţat la 9 puncte de roş-albaştri. FCSB a pierdut incredibil împotriva Farului. A condus cu 2-1 până în minutul 90+4, dar nu a obţinut niciun punct.

Dan Petrescu exultă după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1

Da, a fost un meci greu, nu mă așteptam să nu avem multe ocazii. La Farul dacă dai un gol, apoi ai multe spații. Azi nu am avut spații deloc. Au jucat foarte bine 5-4-1, au fost agresivi, compacți, nu găseam spații. Am schimbat la pauză sistemul în 4-4-2 ca să aducem mai multe centrări, dar apărarea lor a jucat foarte bine.

I-am zis lui Deac să bată el toate cornerele după ce a intrat și iată că a bătut excelent și am marcat. FC Voluntari e un adversar foarte bun, incomod, puține echipe pot câștiga aici, asta-i clar, iar antrenorul lor a ales o formulă excelentă. A fost cel mai bun Voluntari pe care l-am văzut vreodată.

Îi felicit pe băieți, 2 victorii din 2, au fost fantastici. Krasniqi nu a jucat la fel de bine azi, dar sunt sigur că toți care au venit ne vor ajuta. Va mai veni cel mult un jucător, dar atât. E bine că ne-am întors pe primul loc. Farul a pus presiune pe noi. Urmează un meci foarte greu, foarte important. Toate meciurile au fost dificile cu FCSB, va fi strâns, micile detalii vor conta, va fi un meci care merită văzut”, a declarat Dan Petrescu după victoria cu FC Voluntari.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A