Închide meniul
VIDEO

Sporting – Casa Pia 8-0! „Măcel” pe Jose Alvalade. Benfica a câștigat și ea la scor. Show total în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 ianuarie 2024, 0:33

Sporting – Casa Pia 8-0! „Măcel pe Jose Alvalade. Benfica a câștigat și ea la scor. Show total în AntenaPLAY

Sporting - Casa Pia e ACUM în AntenaPLAY

Profimedia

Estrela – Benfica 1-4 şi Sporting – Casa Pia 8-0 au fost meciurile zilei AntenaPLAY! Liderul Sporting a făcut scorul campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benfica a făcut show în prima partidă a zilei din Liga Portugal, dar liderul Sporting a făcut scorul campionatului cu Casa Pia. Meciurile s-au văzut LIVE în AntenaPLAY.

VIDEO Sporting – Casa Pia 8-0 a fost în AntenaPLAY

Min. 90+4: Sporting – Casa Pia 8-0. Trincao a marcat un gol fabulos, cu un șut senzațional de la marginea careului.

Min. 82: Sporting – Casa Pia 7-0. Coates a reușit și el dubla. Show total în Liga Portugal.

Min. 65: Sporting – Casa Pia 6-0. Geny Catamo a marcat cu un șut plasat de la marginea careului. Liderul campionatului face un adevărat „măcel”.

Reclamă

Min. 43: Sporting – Casa Pia 5-0. Trincao a marcat şi el după un atac rapid al „leilor”.

Min. 33: Sporting – Casa Pia 4-0. Gyokeres a reuşit dubla din penalty.

Min. 25: Sporting – Casa Pia 3-0. Liderul din Liga Portugal s-a dezlănţuit. A marcat şi Goncalves.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 23: Sporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a marcat cu o reluare din prima din 8 metri.

Min. 14: Gool Sporting! Coates a deschis scorul cu o lovitură perfectă de cap!

Min. 1: A început partida.

Estrela – Benfica 1-4. Campioana a făcut show total

Min. 90+4: FINAL DE MECI! Victorie categorică a celor de la Benfica.

Min. 90+3: Estrela – Benfica 1-4. Marcos Leonardo a marcat după o gafă uriaşă a jucătorilor de la Estrela.

Min. 53: Estrela – Benfica 1-3. Otamendi a trimis din câţiva metri în poarta celor de la Estrela.

Min. 45+1: Estrela Amadora – Benfica 1-2. Rafa Silva a marcat cu un şut impecabil la colţul lung.

Reclamă

Min. 44: Estrela Amadora – Benfica 1-1. Cabral a marcat un gol din foarfecă, după o pasă magistrală a lui Di Maria.

Min. 28:  Estrela Amadora – Benfica 1-0. Leo Jaba a dat lovitura după o acţiune personală frumoasă.

Min. 1: A început partida!

Echipa de start a Benficăi: Trubin – Aursnes, António Silva, Otamendi, Morato – João Neves, Kokçu – Di María, Rafa, João Mário – Arthur Cabral

Benfica vrea să uite de înfrângerea din semifinalele Cupei Ligii Portugaliei cu Estoril în meciul din etapa cu numărul 19 de pe terenul celor de la Estrela. Dacă Benfica luptă la titlu în acest sezon, Estrela luptă în acest sezon pentru evitarea retrogradării, fiind în acest moment pe locul 14, cu 18 puncte.

Estrela a ajuns la cinci meciuri la rând fără victorie în campionat, în timp ce Benfica are cinci victorii consecutive în Liga Portugal. În partida tur, din etapa a doua, Benfica s-a impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Tengstedt şi Rafa Silva pe final de partidă.

În al doilea meci al serii, liderul Sporting va juca pe teren propriu cu Casa Pia, vecina de clasament a celor de la Estrela. Casa Pia se află pe locul 13, cu un punct deasupra celor de la Estrela, aceeaşi diferenţă care este şi între Sporting şi Benfica după 18 etape.

Sporting vine după înfrângerea din Cupa Ligii Portugaliei cu Braga, în timp ce Casa Pia a pierdut ultimele două meciuri de campionat, cu Famalicao şi Farense. În partida tur, din etapa a doua, Sporting s-a impus cu 2-1.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și