Închide meniul
VIDEO

Benfica – Estoril 1-1 (4-5 d.l.d). Surpriză de proporții în Cupa Ligii Portugaliei! Campioana Portugaliei, eliminată dramatic

Alex Ioniță Publicat: 24 ianuarie 2024, 23:59 / Actualizat: 25 ianuarie 2024, 1:32

Reclamă
Benfica – Estoril 1-1 (4-5 d.l.d). Surpriză de proporții în Cupa Ligii Portugaliei! Campioana Portugaliei, eliminată dramatic

Benfica - Estoril 1-1 (4-5 d.l.d)

Jucătorii de la Estoril / Profimedia

Cupa Ligii Portugaliei | Partida Benfica – Estoril a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duelul a contat pentru a doua semifinală a competiției, iar după acest meci s-a aflat a 2-a finalistă a Cupei. În cealaltă semifinală, Braga a produs surpriza și s-a calificat în ultimul act al competiției, după ce s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la Sporting.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o surpriză de proporții în Cupa Ligii Portugaliei! Estoril a eliminat-o pe campioana din Liga Portugal la loviturile de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar. Finala competiției va fi, astfel, Braga – Estoril și se va vedea live, exclusiv în AntenaPLAY, pe data de 27 ianuarie, de la ora 21:45.

Cupa Ligii Portugaliei | Benfica – Estoril 1-1 ( 4-5 d.l.d)

UPDATE: Surpriză de proporții! Estoril s-a impus la loviturile de departajare!

Finalul timpului regulamentar! Urmează loviturile de departajare!

Min. 59: Benfica – Estoril 1-1! Otamendi a restabilit egalitatea!

Reclamă

Min. 16: Benfica – Estoril 0-1! Guitane a înscris cu un șut puternic, din interiorul careului.

Min. 1: A început duelul dintre Benfica și Estoril

Echipele de start pentru partida dintre Benfica și Estoril:

Reclamă 4 / 0/3

Benfica (4-2-3-1): Turbin – Morato, Otamendi, Silva, Aursnes – Kokcu, Neves – Joao Mario, Rafa Silva, Angel Di Maria – Musa

Estoril (3-4-3): Figueira – Feltes, Vital, Mangala – Gomes, Fernandes, Koindredi, Pina – Guitane, Cassiano, Tavares

Înainte de această partidă, campioana en-titre din Liga Portugal vine după victoria cu Boavista, scor 2-0, în ultima etapă jucată din campionatul lusitan.

De cealaltă parte, Estoril a pierdut partida cu Arouca, cu scorul de 1-2, din etapa cu numărul 18 a sezonului din Liga Portugal.

Ultima partidă directă dintre cele două formații a avut loc pe data de 7 octombrie a anului trecut. La momentul respectiv, campioana din Liga Portugal o învingea pe Estoril cu scorul de 1-0.

Înainte de duelul din această seară, marea favorită este, în mod evident, Benfica. Trupa la care este legitimat Angel Di Maria nu a mai pierdut niciun meci, în toate competițiile, din luna noiembrie. La momentul respectiv, campioana din Portugalia era învinsă de Real Sociedad, cu scorul de 1-3, în cadrul grupelor UEFA Champions League.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și