Închide meniul

Etapă perfectă pentru CFR Cluj! FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova s-au încurcat. Cum arată clasamentul Ligii 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 octombrie 2023, 23:02

Reclamă
Etapă perfectă pentru CFR Cluj! FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova s-au încurcat. Cum arată clasamentul Ligii 1

Etapă perfectă pentru CFR Cluj

FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova s-au încurcat / Colaj Hepta

Poate fi o etapă perfectă pentru CFR Cluj în Liga 1. Echipa lui Andrea Mandorlini a primit un ajutor neaşteptat şi are şansa de a se apropia la un singur punct de liderul FCSB, dacă va câştiga meciul cu Oţelul Galaţi. Confruntarea din Gruia va fi luni, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele rivale ale CFR-ului s-au încurcat în etapa a 13-a. FCSB nu a reuşit să o învingă pe FC Voluntari, pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au remizat alb cu ilfovenii care ocupau, înainte de startul partidei, locul 13 în clasament.

Etapă perfectă pentru CFR Cluj

FC Voluntari a smuls un punct cu FCSB, dar nu a putut încheia seria de 8 meciuri la rând fără victorie. Pentru jucătorii lui Charalambous şi Pintilii a fost a treia remiză în ultimele cinci etape.

Nici Rapid, aflată pe podium, nu a reuşit să câştige. Giuleştenii au condus-o cu 2-1 pe UTA lui Mircea Rednic, dar au plecat cu un singur punct de la Arad. Şi Universitatea Craiova a gafat în weekend. Oltenii au fost învinşi acasă de Petrolul, scor 1-3.

În condiţiile date, dacă CFR Cluj o învinge pe Oţelul se va distanţa la 6 puncte de Rapid şi la 7 de Universitatea Craiova.

Reclamă

Clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 13 meciuri – 30 de puncte
2. CFR Cluj – 12 meciuri – 26 puncte
3. Rapid – 13 meciuri – 23 de puncte
4. Universitatea Craiova – 13 meciuri – 22 de puncte
5. Hermannstadt – 13 meciuri – 19 puncte
6. Petrolul – 13 meciuri – 19 puncte
7. Farul – 12 meciuri – 19 puncte

Din etapa a 13-a mai sunt de disputat două partide: Sepsi – FC Botoşani şi CFR Cluj – Oţelul.

Reclamă 4 / 0/3

Primul verdict după ce Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40

Primul verdict după ce Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40. Ilie Dumitrescu și Daniel Pancu au vorbit despre situația jucătorului de la FCSB, care a acuzat probleme medicale în prima repriză a partidei cu FC Voluntari.

Înainte de pauza duelului de pe Arena Națională, Florinel Coman a acuzat o lovitură în zona coapsei, după un duel cu un adversar. Acesta a ieșit de pe teren, iar în locul lui a intrat Octavian Popescu.

La pauza duelului care contează pentru etapa a 13-a a Ligii 1, Ilie Dumitrescu și Daniel Pancu au vorbit despre accidentarea fotbalistului din lotul lui Elias Charalambous.

Dumitrescu este de părere că vedeta din lotul vicecampioanei a acuzat probleme medicale și că acesta este motivul real al schimbării. Astfel, potrivit fostului internațional, nu ar fi vorba despre o intervenție din partea lui Gigi Becali.

Cu siguranţă este o problemă medicală. Nici nu mă gândesc la altceva”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

După cum a ieşit de pe teren, nu pare nimic grav”, a spus şi Pancu.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” Vezi toate știrile
Citește și