Închide meniul

Eugen Neagoe a răbufnit după victoria cu FCSB: „Puteam să mai marcăm cu uşurinţă cinci goluri”. L-a comparat cu Devis Mangia pe Nicolae Dică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2022, 9:09

Eugen Neagoe a răbufnit după victoria cu FCSB: „Puteam să mai marcăm cu uşurinţă cinci goluri. L-a comparat cu Devis Mangia pe Nicolae Dică

Eugen Neagoe l-a comparat cu Devis Mangia pe Nicolae Dică

Eugen Neagoe este antrenor/ Antena Sport

Eugen Neagoe a avut o reacţie categorică după victoria cu FCSB, scor 2-1, din Liga 1. Antrenorul lui U Cluj a vorbit despre superioritatea echipei sale şi anunţă că proporţiile scorului puteau fi mult mai mari. L-a criticat pe Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul ardelenilor a fost euforic la flash-interviu şi nu s-a ferit să îşi pună la punct criticii. Neagoe i-a felicitat pe fani pentru atmosfera făcută pe Cluj Arena.

Eugen Neagoe, prima reacţie după victoria cu FCSB. Ce a spus de Nicolae Dică

O greșeală mare a căpitanului nostru, dar am dat dovadă de mare caracter. Și etapa trecută am jucat bine, dar au apărut acele penalty-uri, unul rușinos. Trec și peste acea eliminare, asta este. Cei de la FCSB au jucători valoroși, dar nu și-au creat ocazii.

Puteam să mai marcăm cu ușurință cinci goluri. A fost un spectacol pentru toată lumea, inclusiv de cei. Am fost un pic deranjat de comentariile de la televizor după meciul cu CFR Cluj. Unii ziceau că și ‘U’ trebuia să arate mai bine. Nu, noi am arătat foarte bine. I-am dominat la toate capitolele. Am avut în Thiam un jucător formidabil. Știam potențialul lui, de asta l-am adus. Sunt mândru și de suporterii noștri”, a declarat Eugen Neagoe după U Cluj – FCSB 2-1.

Antrenorul „Şepcilor Roşii” nu l-a iertat pe Nicolae Dică. Antrenorul lui FCSB nu l-a salutat pe Neagoe la finalul partidei şi a fost comparat cu Devis Mangia.

Reclamă

“Antrenorul FCSB-ului a plecat după bancă fără să salute, nimic. Mi s-a mai întâmplat așa doar cu acel băiat care antrena Craiova și știți ce probleme are acum, Mangia. Nu se face așa ceva, eu mereu când am pierdut m-am dus și am dat mâna cu antrenorul adversarei. Este vorba de respect”, a spus Neagoe.

Nicolae Dică s-a dezlănțuit și și-a făcut praf jucătorii

Nicolae Dică și-a criticat public jucătorii pentru erorile din apărare. Adrian Șut a greșit la primul gol, marcat de Thiam. A venit apoi eroarea lui Malcom Edjouma, de care a profitat Ioan Filip.

Am făcut o partidă foarte slabă. Și în repriza a doua am jucat cu un om în plus și n-am reușit să punem presiune și să ne creăm ocazii. Facem niște greșeli. Nu mi-a fost dat să văd asemenea greșeli. Nu zic de Liga 1, nici la Liga a 3-a. S-au făcut niște greșeli de neînțeles.

Reclamă 4 / 0/3

E păcat că n-am obținut un rezultat pozitiv, pentru că veneam după meciuri bune în campionat. Trebuia să câștigăm. Am pierdut mingea la 20 de metri, în zona centrală, ne-au prins deschiși și am luat acel gol. Apoi nu putem să anticipăm o minge venită de la 70 de metri, nu putem să o dăm în out. Ce să le fac? Sunt jucători de 27, 28, 30 de ani… să-i învăț să facă o preluare, să anticipeze o minge de 70 de metri sau să dea o pasă cu latul? Nici chiar așa!

Noi veneam după 4 victorii, ce blocaj mental să fie? Urcasem în clasament. Cu o victorie eram iar în zona de play-off. Atitudine și curaj, asta le cer”, a spus Nicolae Dică.

U Cluj – FCSB 2-1. Roş-albaştrii, în afara play-off-ului

Echipa lui Nicolae Dică a fost răpusă în Ardeal, scor 1-2, în etapa a 16-a din Liga 1. Vicecampioana României a încheiat seria de 4 victorii în campionat și a plecat fără puncte de pe Cluj Arena.

Thiam și Filip au marcat pentru U Cluj, în minutele 32 și 40. Andrei Cordea a redus din diferență în minutul 86.

FCSB a forțat egalarea în minutele de final, dar defensiva „șepcilor roșii” a rezistat eroic. Roș-albaștrii au evoluat în superioritate numerică începând din minutul 57, când Romario Pires a fost eliminat pentru un fault criminal asupra lui Andrea Compagno.

FCSB rămâne pe locul 7 în Liga 1, în timp ce U Cluj urcă pe poziția a 11-a. U Cluj se află la prima victorie în fața FCSB-ului, după o așteptare de 15 ani. În 2007, „șepcile roșii” se impuneau ultima oară în fața roș-albaștrilor, tot cu scorul de 2-1.

Reclamă
Recomandări
  • Eugen Neagoe l-a arătat cu degetul pe Nicolae Dică
  • U Cluj – FCSB 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și