Închide meniul

Eugen Neagoe a răbufnit la adresa lui Andrei Chivulete, după penalty-ul acordat la faultul lui Arlauskis: „Inventăm regulamentul?! A fost fault în atac!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 februarie 2023, 22:50

Eugen Neagoe a răbufnit la adresa lui Andrei Chivulete, după penalty-ul acordat la faultul lui Arlauskis: „Inventăm regulamentul?! A fost fault în atac!

Eugen Neagoe a luat foc după FC Voluntari - Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unui interviu / AntenaSport

Eugen Neagoe a răbufnit la adresa lui Andrei Chivulete, după penalty-ul acordat la faultul lui Giedrius Arlauskis în meciul Farul Constanța – Universitatea Craiova 2-1. Arbitrul central al partidei de la Ovidiu a dictat lovitură de la 11 metri în favoarea Farului, după gestul surprinzător făcut de portarul oltenilor în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 32, Giedrius Arlauskis l-a călcat pe gleznă pe Mihai Popescu în propriul careu, în timp ce se pregătea să degajeze din brațe. Faza a fost analizată de Andrei Chivulete la monitorul VAR, iar în cele din urmă a acordat penalty. Ionuț Larie a transformat fără emoții și a făcut 2-0 pe tabelă.

Eugen Neagoe a răbufnit la adresa lui Andrei Chivulete, după penalty-ul acordat la faultul lui Arlauskis

La finalul confruntării, Eugen Neagoe a răbufnit și l-a acuzat pe Andrei Chivulete că n-a luat decizia corectă, la faza din minutul 32.

Giedrius Arlauskis, gafă colosală / Captură Orangesport

Antrenorul Universității Craiova consideră că în primă fază ar fi fost fault în atac comis de Mihai Popescu asupra lui Giedrius Arlauskis.

Eugen Neagoe este de părere că acela a fost momentul psihologic al meciului. Totuși, tehnicianul din Bănie n-a ascuns faptul că elevii săi au avut o prestație modestă.

Reclamă

„Să rupi jocul așa, să dai asemenea penalty n-am mai văzut. Noi inventăm regulamentul, îl facem noi? Cum să fie piedică dacă el are mingea? Prima oară cred că a fost fault în atac. Știu că noi am jucat modest, dar este 1-0. Nu trebuie să rupem jocul, să dăm penalty că vrem noi. Că ne trezim noi și inventăm cum vrem noi. Judecăm cum vrem noi.

La Ivan judecăm primul moment, nu al doilea. Eu zic că a fost fault în atac. El (n.r. – Arlauskis) voia să răpună rapid. Asta cred. La VAR? Păi nu e prima oară când se întâmplă. Ce, la VAR nu s-au mai făcut greșeli? Am văzut penalty-uri clare care nu s-au acordat după VAR. Știm cât de slab am jucat. Am discutat puțin cu jucătorii acum, o să facem o analiză și o să discutăm mai mult în următoarele zile.

Și acum spun același lucru (n.r. – că echipa lui e valoroasă), dar în primul rând trebuie să ne schimbăm mentalitatea. Să intrăm cu atitudine, agresivi pe teren. Am intrat relaxați, crezând că va veni mingea singură la noi. Dar fără efort nu vine la noi. Sunt lucruri pe care le știm, greșelile pe care le-am făcut le cunoaștem. Am făcut un joc modest, un joc prost, asta e realitatea”, a declarat Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Vătăjelu, discurs uluitor după Farul – Universitatea Craiova 2-1

Bogdan Vătăjelu a avut un discurs uluitor după Farul – Universitatea Craiova 2-1. Jucătorul Universităţii Craiova a spus că a avut o prestaţie penibilă în partida de la Ovidiu.

Vătăjelu a dezvăluit că Eugen Neagoe i-a băgat în sedinţă pe jucători şi i-a făcut o propunere incredibilă lui Mihai Rotaru: să dea afară mai mulţi jucători.

Am avut şedinţă, Mister e supărat pe noi. Am fost penibili, chiar dacă a doua repriză ne-am mai revenit puţin. Chiar am fost penibili. În seara asta, începând cu mine. Chiar şi aşa penibili cum am fost, puteam să egalăm. Dar chiar era nedrept dacă egalam. Atâta timp cât noi nu suntem sută la sută, sunt zile în care nu poţi să faci nimic. Am ieşit pierzători şi e păcat. Eu, cel puţin, am fost penibil.

Multe nu mai sunt de zis. Trebuie să băgăm capul în pământ şi să o scoatem la capăt. Numai noi o putem face. Am avut deja 3 meciuri în care pirma repriză a fost slăbuţă şi ne revenim în a doua. Ne trezim prea târziu şi nu mai avem acel noroc să scoatem un egal. Dacă ne prezentăm aşa, e clart că o să ne fie foarte greu cu CFR. După un meci ca ăsta, ce poţi să mai zici. Suntem o apă şi un pământ, toată lumea ne înjură. Suntem penibili. Ok, antrenorul plăteşte pentru că este o singură persoană. Poate ar trebui să se renunţe la 15 jucători şi să nu mai plătească un singur om„, a spus Bogdan Vătăjelu, după Farul – Universitatea Craiova 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și