Închide meniul

Giedrius Arlauskis a comis o gafă uriaşă în Farul – Universitatea Craiova, iar Andrei Chivulete a dat penalty cu ajutorul VAR

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 februarie 2023, 20:54

Giedrius Arlauskis a comis o gafă uriaşă în Farul – Universitatea Craiova, iar Andrei Chivulete a dat penalty cu ajutorul VAR

Giedrius Arlauskis, gafă colosală

Captură Orange Sport

Giedrius Arlauskis a comis o gafă uriaşă în Farul – Universitatea Craiova. În minutul 32, portarul celor de la Universitatea Craiova a intrat în Mihai Popescu, deşi avea mingea în braţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi la prima vedere a părut că portarul Universităţii Craiova a fost faultat, pe reluări s-a observato faptul că Arlauskis a fost cel care a intrat în fundaşul celor de la Farul.

Giedrius Arlauskis a comis o gafă uriaşă în Farul – Universitatea Craiova

Arbitrul Andrei Chivulete a mers să se uite la imagini pentru a vedea că Arlauskis a fost cel care l-a călcat, de fapt, pe Mihai Popescu. Farul a primit penalty, iar Larie l-a transformat fără probleme.

Giedrius Arlauskis, criză de nervi după Botoșani – Universitatea Craiova 1-0

Giedrius Arlauskis a mai fost protagonistul unui episod controversat şi la ultima deplasarea cu Universitatea Craiova în Liga 1. Giedrius Arlauskis a avut o criză de nervi la finalul meciului Botoșani – Universitatea Craiova 1-0. Portarul lituanian a fost un car de nervi.

După fluierul final al arbitrului Radu Petrescu, s-a format un meleu între jucătorii celor două formații, iar Arlauskis a fost cel mai nervos dintre toți.

Reclamă

Arlauskis a făcut mai multe gesturi nervoase și s-a răstit la toată lumea. Portarul oltenilor a lovit cu pumnul în peretele tunelului dinspre vestiare. Radu Petrescu a sancționat oameni din ambele tabere. Alexandru Crețu a văzut cartonașul galben și, prin urmare, va fi suspendat în următorul meci. De asemenea, o persoană din staff-ul lui Botoșani a văzut roșu.

Conflictul s-a încheiat după minute bune în care jucătorii au rămas pe teren după fluierul final.

Discursul lui Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova

Discursul lui Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova. Hagi nu a uitat nici de victoria uriaşă din derby-ul cu FCSB şi a dezvăluit un detaliu pe care l-a remarcat.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi a spus că după golul de 2-2, jucătorul de la Farul Constanţa a luat mingea din poartă şi a dus-o la centrul terenului, dovadă că elevii săi credeau în victorie. Farul a marcat de două ori în prelungirile partidei cu FCSB de pe Arena Naţională.

Hagi a făcut şi o analiză a derby-ului cu Universitatea Craiova şi a spus că se aşteaptă chiar la o partidă cu goluri multe. În tur, Universitatea Craiova s-a impus în faţa celor de la Farul cu 4-3.

„E un adversar foarte bun, cu un lot foarte talentat. Cu un spirit foarte bun. O echipă care are tehnică şi forţă, cu un antrenor disciplinat, experimentat. Cu o personalitate foarte specifică zonei. Ne aşteaptă un meci din toate punctele de vedere foarte greu. Noi trebuie să ne impunem jocul nostru, iar defensiv să dominăm şi punem presiune.

Avem suspendări, Boli e bine, dar nu e sută la sută. Dacă lipseşte Denis, care este mai mult decât un jucător, cred trebuie să găsim soluţii. Sper să fiu inspirat. Pot fi goluri multe, dar să marcăm noi mai multe decât ei. Cel mai important lucru, la ultimul meci, e că jucătorul a luat mingea din poartă la 2-2 şi ne-am dorit victoria„, a spus Gică Hagi în conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.

Recomandări
  • Giedrius Arlauskis a comis o gafă uriaşă în Farul – Universitatea Craiova
  • În minutul 32, portarul celor de la Universitatea Craiova a intrat în Mihai Popescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului Vezi toate știrile
Citește și