Închide meniul

Eugen Neagoe a reacționat după egalul cu Oțelul Galați: „Cred că am făcut un joc bun”

Alex Ioniță Publicat: 25 iulie 2023, 0:11

Reclamă
Eugen Neagoe a reacționat după egalul cu Oțelul Galați: Cred că am făcut un joc bun”

Ce spune Eugen Neagoe despre o revenire pe banca Universităţii Craiova

Eugen Neagoe, dezamăgit la finalul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eugen Neagoe a reacționat după egalul cu Oțelul Galați. Tehnicianul celor de la Universitatea Craiova a declarat că jucătorii săi au făcut un joc bun, chiar dacă nu au reușit să marcheze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a remizat, pe teren propriu, în etapa a 2-a a Ligii 1, cu nou promovata Oțelul Galați. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, chiar dacă oltenii au dominat copios meciul.

Eugen Neagoe a reacționat după egalul cu Oțelul Galați. Tehnicianul nu le-a reproșat nimic jucătorilor

Eugen Neagoe a vorbit despre rezultatul de egalitate înregistrat în partida cu Oțelul Galați. Elevii săi au avut foarte multe ocazii de gol, dar nu au reușit să marcheze. De asemenea, jucătorii de la Universitatea Craiova au lovit de 3 ori bara, în partida de pe stadionul „Ion Oblemenco”

„Cred că am făcut un joc bun, ne am dominat în totalitate adversarul, am lovit bara, nu am reușit să marcăm, dar cred că am făcut un joc bun. Când îți faci atât de multe ocazii nu știu dacă mai e ceva de spus.

Nu este vorba de concentrare, au avut atitudine, au avut concentrare, am făcut pressing, i-am ținut aproape de careu. Chiar nu am nimic să le reproșez jucătorilor, dar nu am reușit să marcăm.

Reclamă

Ivan este un jucător valoros, așa cum sunt și ceilalți, joacă oriunde avem nevoie de el. A făcut un joc bun, putea să marcheze și el, după o fază frumoasă. Au fost câteva situații după faze chiar frumoase, dar, din nou, nu am reușit să marcăm.

Nu aș vrea să vorbesc despre transferuri imediat după joc, perioada de transferuri durează până în septembrie, orice este posibil. Sunt dezamăgit că nu am câștigat, dar nu am ce să le reproșez jucătorilor. Acesta este fotbalul, dar am făcut un joc, cred eu, destul de bun.

CFR va fi un adversar bun, dar poate la Cluj o să avem 2 ocazii și să marcăm 2 goluri, așa cum au făcut alte echipe. Ne dorim să câștigăm.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că a revenit Ovidiu Hațegan, am vorbit cu el, este un arbitru valoros, îi doresc multă sănătate”, a spus Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

Dorinel Munteanu, foarte supărat după Universitatea Craiova – Oţelul 0-0

„Este greu acum la cald să fiu optimist. E bine că am luat un punct, dar cu şansă. Cât mai repede voi discuta cu jucătorii mei că m-au dezamăgit astăzi. Şi cei vechi şi cei noi.

Este bine că e încă deschisă fereastra de transferuri. Felicit echipa ca grup, pentru că am câştigat un punct. Urmează un meci foarte greu, cu FCSB. Jucătorii mei cu experienţă au făcut foarte multe greşeli, chiar dacă adversarul vrea să câştige campionatul.

E puţin (n.r.: să ai 2 puncte după 2 meciuri), după jocul prestat în primul meci. Jucătorii trebuie să înţeleagă că joacă pentru un club de tradiţie. Dimitrov, foarte slab. Am vrut să îl încerc, foarte slab. Ca el au fost şi alţii, dar n-are rost să îi numesc. Noaptea asta va fi grea pentru mine.

Cu FCSB va fi un joc agresiv, dus la extrem şi sunt convins că vom lua punct sau puncte”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și