Închide meniul

Eugen Neagoe a revenit în Liga 1! Cu cine a semnat „Geană”

Dan Roșu Publicat: 25 august 2022, 12:30

Reclamă
Eugen Neagoe a revenit în Liga 1! Cu cine a semnat „Geană

Eugen Neagoe l-a comparat cu Devis Mangia pe Nicolae Dică

Eugen Neagoe este antrenor/ Antena Sport

Eugen Neagoe a revenit în Liga 1. Antrenorul de 55 de ani a semnat cu Universitatea Cluj pe un sezon, cu opţiunea de prelungire pe încă o stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neagoe revine astfel pe banca unei echipe după mai mult de un an. El se despărţea de Astra, în mai 2021. „Geană” a susţinut deja primul antrenament al „Şepcilor Roşii”, chiar în această dimineaţă.

Eugen Neagoe a revenit în Liga 1, la Universitatea Cluj

Universitatea Craiova, Pandurii, Aris Liamassol, Nea Salamis, Poli Iași, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt și Astra sunt echipele pe care antrenorul le-a pregătit în trecut.

Neagoe i-a luat locul lui Erik Lincar, cel care s-a despărţit de ardeleni chiar ieri. După discuţiile prelungite dintre cele două părţi, anunţul oficial a fost făcut de ardeleni. Emil Boc a fost şi el prezent, marţi seară, la antrenamentele echipei pentru a încerca să calmeze spiritele.

„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu antrenorul principal Erik Lincar cu privire la încetarea contractului, care era valabil până în vara anului viitor.

Reclamă

Clubul nostru dorește să-i mulțumească lui Erik Lincar și staff-ului său, format din Viorel Domocoș (antrenor secund), Robert Panduru (preparator fizic) și Alexandru Chirilov (antrenor de portari), pentru munca depusă la ”U”, încununată cu promovarea în Superligă obținută la finalul sezonului trecut în urma barajului cu Dinamo București. Îi dorim lui Erik Lincar și staff-ului său mult succes în carieră. Numai “U”!”, au scris ardelenii pe contul oficial de Facebook.

U Cluj îl vrea pe Cristian Bălgrădean

U Cluj a revenit în Liga 1, însă debutul de sezon este de-a dreptul dezastruos. Formația ardeleană se află pe penultimul loc, după două remize și patru înfrângeri.

Fanatik.ro anunţa marţi că antrenorul nu a vrut să plece iniţial, din cauza anumitor restanţe salariale, în valoare de câteva zeci de mii de euro. Aici se adaugă şi prima de promovare în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

În același timp, oficialii lui U Cluj caută să aducă jucători cu experiență, iar Cristi Bălgrădean este unul dintre cei aflați pe listă. Transferul portarului de 34 de ani pare a fi și pe placul celor de la CFR, care își doresc să scape de salariul de 13.500 de euro/lună pe care îl primește Bălgrădean.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și