Închide meniul

Eugen Neagoe, despre „convenția” dintre Gigi Becali și Mihai Rotaru: „Trebuie să o luați ca pe o glumă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 12 mai 2023, 16:49

Reclamă
Eugen Neagoe, despre convenția” dintre Gigi Becali și Mihai Rotaru: Trebuie să o luați ca pe o glumă!”

Eugen Neagoe, despre „convenția” dintre Gigi Becali și Mihai Rotaru

Eugen Neagoe, în timpul unui interviu / AntenaSport

Eugen Neagoe a vorbit despre „convenția” dintre Gigi Becali și Mihai Rotaru! Gigi Becali a anunțat, zilele trecute, că FCSB și Universitatea Craiova ar urma să se ajute reciproc, astfel încât să-și atingă obiectivele în actualul sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are nevoie ca, sâmbătă, Universitatea Craiova să se impună în fața celor de la Farul Constanța. În timp ce formația olteană are nevoie ca FCSB să câștige meciul cu CFR Cluj, de duminică.

Eugen Neagoe, despre „convenția” dintre Gigi Becali și Mihai Rotaru

Tehnicianul Universității Craiova spune că „pactul” anunțat de Gigi Becali, cu Mihai Rotaru, ar fi o glumă.

Totodată, Neagoe a spus că se așteaptă la un meci spectaculos între Universitatea Craiova și Farul.

„Cred că va fi un joc spectaculos, așa cum au fost întotdeauna jocurile dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova. S-au marcat multe goluri indiferent dacă s-a disputat la Ovidiu sau la Craiova, asta ne dorim și mâine seară. Ne dorim cele trei puncte pentru că sunt foarte importante pentru noi.

Reclamă

Sunt convins că băieții vor da tot ce pot așa cum au făcut-o la toate partidele din play-off. Am fost puțin dezamăgit că nu am câștigat la Cluj, cred că meritam pentru tot ce s-a întâmplat pe parcursul meciului. Trebuie să ne revanșăm în fața suporterilor, pentru că au fost în număr foarte mare cu FCSB.

Plăcerea de a juca fotbal am avut-o întotdeauna și pe băieții noștri i-am văzut în fiecare zi cu plăcerea și dorința de a juca fotbal. Poate nici șansa nu a fost de partea noastră în anumite momente ale jocurilor și sincer cred că trebuia să fim echipa care se bate la campionat în acest moment, dar rezultatele nu au fost pe măsura jocului prestat.

Nu există un pact, probabil a spus o glumă patronul FCSB-ului, trebuie să o luați ca pe o glumă. Ne dorim să terminăm pe locul doi, dar ne vom bate și vom trata fiecare meci cu seriozitate. Ne dorim să urcăm în clasament, întotdeauna trebuie să speri și să îți dorești mai mult, să ai obiective mărețe”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Neagoe: „Lupta trebuie să se decidă pe teren!”

„Nu avem punctele necesare să ne batem la campionat în acest moment, dar dacă așa vor sta lucrurile înseamnă că atâta am meritat în acest an. Trebuie să fim conștienți că doar prin muncă, seriozitate și o disciplină formidabilă putem să atingem obiectivele pe care le dorim cu toții.

Nu trebuie să apelez la prieteni, am lucrat la U Cluj și Sepsi cu mare onoare, dar în acest moment mă gândesc doar la ce trebuie să facem noi. Echipele respective își doresc să câștige pentru ele, au obiective importante de realizat și le urez succes, dar niciodată nu voi ruga pe cineva să ne facă un favor. Lupta trebuie să se decidă pe teren.

Îmi doresc să câștigăm, aș vrea să câștigăm la o diferență confortabilă și să nu primim gol. Vom vedea dacă reușim ceea ce ne propunem. Teamă nu am avut niciodată de când m-am apucat de fotbal de absolut nimeni și nimic. Nici cel mai tânăr jucător pe care îl avem în lot nu ar trebui să îi fie teamă de adversar sau atmosferă.

Încercăm să urcăm în clasament pe locul trei sau doi, putem să facem acest salt. Să ajungem pe locul doi nu depinde doar de noi, asta ar însemna să nu mai câștige FCSB niciun joc, ceea ce este greu de crezut că se va întâmpla. Discutăm și vorbim, iar băieții știu care este obiectivul nostru, cu siguranță vrem să mergem în competițiile europene”, a mai spus Eugen Neagoe.

Partida Universitatea Craiova – Farul, care contează pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, este programată sâmbătă, de la ora 21:30, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și