Închide meniul

Eugen Neagoe, despre „curățenia” de la Universitatea Craiova: „Se vor mai lua decizii în zilele următoare!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 10 februarie 2023, 18:32

Eugen Neagoe, despre curățenia” de la Universitatea Craiova: Se vor mai lua decizii în zilele următoare!”

Eugen Neagoe, despre „curățenia” de la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul conferinței de prezentare la Universitatea Craiova/ Hepta

  • Eugen Neagoe, despre „curățenia” de la Universitatea Craiova
  • Universitatea Craiova se află pe locul 5 în Liga 1

Eugen Neagoe a vorbit despre „curățenia” de la Universitatea Craiova. Zilele trecute, trupa din Bănie s-a despărțit de portarul Arlauskis, însă, în zilele următoare, vor mai avea loc plecări de jucători. În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea partidă de campionat, Universitatea Craiova o va întâlni, acasă, pe CFR Cluj. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Eugen Neagoe, despre „curățenia” de la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe susține că nu există o „listă de neagră” a jucătorilor care o vor părăsi pe Universitatea Craiova, în această iarnă. Însă, afirmă că, în perioada următoare, sunt șanse mari ca trupa din Bănie să se mai despartă de anumiți jucători.

„Nu este vorba de curățenie, avem un lot destul de numeros, așa că am avut discuții cu conducerea clubului, cu domnul Rotaru, și probabil se vor mai lua niște decizii în zilele următoare.

Sunt jucători aproape de finalul contractului, trebuie să luăm anumite decizii, asta nu înseamnă că facem curățenie. Nu am făcut acea listă, nu știu de unde o aveți, cine a dat-o.

Reclamă

Aveți răbdare, nu putem să facem lucrurile de azi pe mâine, nu putem să renunțăm acum la zece jucători, nu vom face lucrul ăsta”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei Universitatea Craiova – CFR Cluj.

Universitatea Craiova a renunțat la Arlauskis

Joi, Mihai Rotaru, acționarul majoritar al Universității Craiova, a anunțat că echipa antrenată de Eugen Neagoe s-a despărțit de portarul Arlauskis.

„Am reziliat acum 30 de minute. Vreau să-i mulțumesc. Este un bărbat. Discuțiile au durat cinci minute. Nu a cerut un euro în plus. Nu a contat gafa cu Farul. Avem doi portari valoroși. Cu Florin Niță am avut discuții intense acum un an de zile, dar nu s-a putut realiza. De atunci nu s-a mai pus problema”, a declarat Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul lituanian fusese transferat de Universitatea Craiova în toamna anului trecut, fiind liber de contract după despărțirea de campioana CFR Cluj.

Mihai Rotaru a vorbit despre posibila plecare a lui Bogdan Mitrea de la Universitatea Craiova

Omul de afaceri susține că s-a aflat în discuții cu cei de la Sepsi, pentru o revenire a lui Bogdan Mitrea la Sfântu Gheorghe, însă cele două cluburi nu au ajuns la un numitor comun.

„A fost o discuție cu cei de la Sepsi, nu s-a concretizat. Dar Bogdan Mitrea este jucătorul nostru și trebuie să-și facă treaba atunci când intră. Sunt alți jucători cu care am probleme.

Vor mai exista jucători cu care vom încheia colaborarea, pot să fie doi, trei sau șapte, pentru că sunt jucători care nu își doresc să plece. Sunt jucători care, la un anumit moment, au jucat foarte mult. Dar, acum, sunt alți jucători care vin din spate.

Noi nu stăm prost în clasament. Problema este că, în prima repriza din toate cele trei meciuri, am arătat foarte prost”, a mai spus Mihai Rotaru.

Bogdan Mitrea a fost transferat de Universitatea Craiova, în vara lui 2022, de la Sepsi, pentru 250.000 de euro.

În acest sezon, Bogdan Mitrea a evoluat pentru două echipe. Astfel că, în cazul în care va pleca din Bănie, singura echipă cu care ar mai putea semna, în actualul sezon, este Sepsi.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei 21:30 Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare” 21:18 VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-2 a fost în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 21:11 Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie 21:01 Manchester City – Real Madrid și Bayern – Arsenal LIVE SCORE (22:00). Dueluri „de foc” pentru semifinalele Ligii Campionilor 21:01 Corvinul a scris istorie după ce s-a calificat în finala Cupei! De când nu a mai ajuns o echipă din Liga a 2-a în ultimul act 20:53 VideoVlad Munteanu pariază pe Edi Iordănescu, la EURO: „E un turneu la care nu ai nimic de pierdut!” 20:35 Corvinul, calificare istorică în finala Cupei României! A învins-o categoric pe Voluntari şi a produs marea surpriză 20:21 „E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi” 20:11 Rafael Nadal, eliminat în turul 2 la turneul de la Barcelona! A cedat cu 5-7, 1-6 în fața lui Alex de Minaur Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova!
Liga 1 • 21:11
Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie
Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova
Liga 1 • 19:22
Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Mesaj direct pentru Mihai Rotaru
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova
Liga 1 • 15:19
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru
Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!
Liga 1 • 14:01
Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!
Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova!
Liga 1 • 13:26
Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru!