Închide meniul

Eugen Neagoe ia în calcul „trădarea”! Ce spune despre posibila venire la FC U Craiova 1948, după ce a fost demis de Mihai Rotaru

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2023, 17:25

Eugen Neagoe ia în calcul „trădarea! Ce spune despre posibila venire la FC U Craiova 1948, după ce a fost demis de Mihai Rotaru

Ce spune Eugen Neagoe despre o revenire pe banca Universităţii Craiova

Eugen Neagoe, dezamăgit la finalul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eugen Neagoe a dezvăluit că ia în calcul „trădarea”. Fostul antrenor al Universităţii Craiova nu ar refuza din start o posibilă ofertă de la FC U Craiova 1948. Tehnicianul în vârstă de 56 de ani este liber de contract şi anunţă că are telefonul mereu deschis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neagoe se potriveşte profilului de antrenor anunţat de Adrian Mititelu Jr. „Este liber de contract. Nu am negociat cu niciun antrenor care să se afle sub contract„, a spus fiul lui Adrian Mititelu. Oltenii încă sunt în căutarea soluţiei salvatoare, după ce au picat negocierile cu Marius Şumudică.

Eugen Neagoe ia în calcul „trădarea”. Ce a declarat

Demis după 21 de meciuri pe banca Universităţii Craiova şi înlocuit cu Laurenţiu Reghecampf, Neagoe aşteaptă oferte concrete. „Aţi lucra cu Adrian Mititelu?„, a fost întrebarea primită de Eugen Neagoe, la care s-a ferit să ofere un răspuns categoric.

Răspund la orice telefon indiferent de unde este. (n.r. dacă v-ar suna domnul Mititelu?) Nu știu ce s-ar întâmpla, chiar nu poți să îți răspund la întrebarea asta. Nu știu pe ce liste sunt, dar sincer chiar nu m-am gândit.

De dimineață când am plecat de acasă am vrut să mă concentrez, m-am focusat doar pe cursurile pe care le avem la Federație. Sunt la Federație, suntem într-o pauză.

Reclamă

Sunt niște cursuri pentru reînnoirea licenței Pro. Ok, eu o am valabilă până la 31 decembrie 2024, dar dacă tot sunt liber profesionist am vrut să vin”, a declarat Eugen Neagoe pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu nu s-a grăbit să găsească antrenor principal, după ce a renunţat la Nicolae Dică. FC U Craiova tocmai a obţinut o victorie spectaculoasă cu Farul lui Gică Hagi, scor 4-0. Alb-albaştrii au urcat astfel pe locul 8, cu 9 puncte.

Eugen Neagoe a înregistrat 9 victorii, 6 remize şi 6 înfrângeri pe banca echipei lui Mihai Rotaru. A rămas surprins în momentul în care a fost dat afară de la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar mă cunoști destul de bine, nu sunt persoana care să mă leg cu lanțuri de porțile stadionului, de club, să rămân acolo, chiar dacă am crescut la Craiova, chiar dacă m-am format ca om, ca jucător și ca sportiv.

Am obținut performanțe la Craiova, dar asta este viața, nu puteam face nimic fără voința patronului. Am discutat, am ajuns la o concluzie, am semnat o hârtie și cu asta basta”, a spus Eugen Neagoe.

Adrian Mititelu Jr a lansat un nou atac la adresa lui Marius Șumudică

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr, s-a arătat nemulțumit de refuzul lui Marius Șumudică de a prelua echipa, chiar dacă cele două părții erau deja înțelese. Acum, Adrian a ținut să îl atace, din nou, pe „Șumi” și a menționat că acesta nu își va mai găsi nici un angajament în următorii 3 ani.

O să vedeți că nu va mai antrena în următorul an sau doi. Va veni pe 7-8000 de euro pe lună peste 3 ani în Liga 1. Păi cred asta, pentru că dacă nu îi iese următoarea data, nu are ce să mai facă. Nu am nicio problemă. Eu l-am dorit foarte mult, nu sunt ipocrit în clipa de față. Însă, nu poți acum să te afișezi în Mafalda” a spus Adrian Mititelu Jr pentru sursa citată anterior.

De asemenea, Adrian Mititelu Jr a menționat și ce sumă ar fi primit antrenorul, în cazul în care urma să fie dat afară de la echipă.

El a zis că ‘Vezi că eu am cerut niște lucruri normale. Băi băiatule vrei să mă dai afară deja, nu îmi dai banii’ (n.r. este vorba despre o clauză din contract). Păi i-am zis că vine la Craiova să fie sigur că dacă îl dăm afară îi dăm 300.000 de euro”, a mai spus fiul lui Adrian Mititelu.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și