Închide meniul

Eugen Neagoe putea ajunge la FCSB! Mihai Stoica a dat tot din casă: „I-am zis lui Gigi că n-are rost”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 decembrie 2022, 8:23

Eugen Neagoe putea ajunge la FCSB! Mihai Stoica a dat tot din casă: „I-am zis lui Gigi că n-are rost

Mihai Stoica, sfat pentru Edi Iordănescu înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Mihai Stoica, într-un meci la FCSB/ Hepta

Eugen Neagoe putea ajunge la FCSB. Mihai Stoica a făcut dezvăluirea acum, înainte ca „Geană” să fie prezentat oficial la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a căutat intens un nou antrenor principal după ce Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB. În cele din urmă, finanțatorul vicecampioanei l-a ales pe Leo Strizu.

Eugen Neagoe putea ajunge la FCSB! Mihai Stoica a dat din casă

Mihai Stoica a precizat că un impresar l-a propus pe Eugen Neagoe la FCSB, însă oficialul roș-albaștrilor l-a sfătuit pe Gigi Becali să mai aștepte numirea unui nou tehnician, deoarece urma o perioadă de pauză în campionat.

„Neagoe a fost propus la FCSB de un agent, știu că putea pleca oricând de la U Cluj. Nu s-a ajuns la el, Gigi a purtat o discuție preliminară cu agentul.

Apoi, am avut și eu o discuție cu Gigi și i-am zis că n-avea rost să punem antrenor atunci, pentru că urmau două meciuri grele, cu West Ham și Rapid, apoi venea o pauză de două săptămâni. Nu venea nimeni. Victoria cu Rapid l-a convins pe Gigi să nu mai aducă antrenor”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a intervenit în scandalul plecării lui Eugen Neagoe de la U Cluj

Mihai Stoica a intervenit  în scandalul plecării lui Eugen Neagoe de la U Cluj. MM crede că oficialii clujeni ar fi trebuit să-l securizeze pe antrenor printr-un contract mai puternic.

MM crede că șefii de la U Cluj ar fi trebuit să se asigure că Eugen Neagoe nu poate părăsi echipa.

Sunt foarte supăraţi cei de la U Cluj pentru că Neagoe a hotârăt lista plecărilor… Dar probabil atunci nu a existat oferta de la Craiova. Nu ştiu, nu am toate datele să trag o concluzie. Sigur că e de comentat, dar nu se ştie. Într-o relaţie conducător-antrenor intervin multe, nu ştiu ce a fost acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Dar ce pot să spun e că înseamnă că ăştia de la U când l-au adus nu l-au luat securizându-l prin contract. Mă gândesc că dacă aveau încredere în el când l-au adus, nu îl scăpau aşa uşor sau l-au adus doar sa văd ce poate şi după îi fac contract?”, a spus Mihai Stoica, conform sursei citate.

Când va semna oficial Eugen Neagoe cu Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a anunțat când va semna oficial Eugen Neagoe cu Universitatea Craiova. Oltenii îl vor cât mai repede pe „Geană”.

Rotaru a spus că, odată ce Neagoe își va formaliza despărțirea de U Cluj, acesta e liber să semneze cu Universitatea Craiova.

”Conform statutului antrenorului din regulamentul FRF, domnul Neagoe a reziliat contractul cu U Cluj și trebuie să restituie jumătate din sumă. Sunt spre rezolvare acum. Eu cred că se va rezolva cu U Cluj.

Apoi vom anunța și noi mutarea. Cred că mâine sau poimîne vom anunța care sunt planurile noastre”, a spus Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Eugen Neagoe a declarat că visul său este de a antrena Universitatea Craiova, și va face orice pentru a nu rata șansa care i-a fost oferită pe acest final de an de către Mihai Rotaru.

„Este adevărat că Radu Constanțea nu a dorit să îmi acorde rezilierea contractului pe cale amiabilă. Astfel că, mă văd nevoit să denunț eu contractul unilateral. Am predat totul la Cluj și nu mă mai întorc.

Reclamă

Știu foarte bine ce contract am semnat și știu foarte bine regulamentul. Am tot respectul pentru oamenii de la Cluj, pentru suporterii minunați, pentru domnul Boc, pentru toată conducerea lui U, dar toți trebuie să mă înțeleagă că vreau acasă. Craiova e casa mea. Acolo am crescut. Cei de la U vor rămâne pentru totdeauna în inima mea.

Acum când vorbesc cu domneavoastră la telefon mă îndrept spre casă de la Cluj. Am discutat și cu liderii de galerie ai lui U Cluj și le-am explicat de ce vreau să plec. Eu sper că ei m-au înțeles, deși știu bine că ei și-ar fi dorit ca eu să rămân la Universitatea Cluj. Dacă nu era vorba de Craiova poate că nu luam niciodată o astfel de decizie”, a declarat Eugen Neagoe, pentru prosport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și