Închide meniul
VIDEO

EXCLUSIV | Florin Gardoş ştie de ce Victor Piţurcă nu ar face faţă la FCSB: „Nu îţi mai acceptă nimeni lucrurile astea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2022, 11:33 / Actualizat: 12 octombrie 2022, 14:51

EXCLUSIV | Florin Gardoş ştie de ce Victor Piţurcă nu ar face faţă la FCSB: „Nu îţi mai acceptă nimeni lucrurile astea!

Victor Pițurcă şi-a ales echipa favorită pentru a deveni campioană în Liga 1

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florin Gardoş ştie de ce Victor Piţurcă nu ar face faţă la FCSB. Fostul fundaş a fost antrenat de „Piţi” la Steaua şi Universitatea Craiova, însă nu crede că marele tehnician poate pregăti la ora actuala clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoş a fost antrenat ultima oară de Piţurcă la Universitatea Craiova şi a dezvăluit că programul pe care fostul selecţioner îl avea era unul „rigid”.

Florin Gardoş ştie de ce Victor Piţurcă nu ar face faţă la FCSB

„Nu mai poate să facă domnul Piţurcă nimic la FCSB. Am să spun şi de ce. Eu l-am avut antrenor şi la Steaua. Programul pe care îl face e unul foarte rigid. O săptămână normală cu el e aşa – luni: două antrenamente, marţi: două antrenamente. Nu mergi acasă între primul şi al doilea.

Pleci la 6-7 seara de la stadion. Nu îţi mai acceptă nimeni treaba asta. Primele conflicte pe care le-a avut la Universitatea Craiova a fost cu străinii. Nu îţi mai acceptă nimeni lucruri de genul acesta. S-a schimbat fotbalul. E o altfel de generaţie acum, diferită peste tot. Ce mi-ar plăcea să văd este o schimbare!”, a declarat Florin Gardoş, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB: „Sunt de râsul lumii, haos total! Să fie adus Pițurcă”

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB, după rușinea din Danemarca. Echipa lui Nicolae Dică a fost învinsă cu scorul de 5-0 de Silkeborg, dar Dumitru Dragomir crede că FCSB a scăpat ieftin.

Reclamă

Dumitru Dragomir cere și o schimbare de antrenor la FCSB. Victor PIțurcă este prima variantă pe care i-o propune lui Gigi Becali.

„Mă așteptam să ia 6. Sunt de râsul lumii, haos total! Eu am auzit declarația antrenorului că își asumă… dacă el a facut treaba asta, a greșit. E haos total, nu am văzut așa ceva. Viitorul echipei naționale… parcă au uitat fotbalul. Unii sunt prea grași, alții nu pot să alerge.

Dacă dai declarații mincinoase nu ai ce să cauți într-o societate sănătoasă. Am spus de acum două luni, când s-a supărat Mihai Stoica pe mine, să oprească haosul. Așa a fost, eu sunt de meserie, nu unul care vorbește din tribună. E nevoie de o mână de fier, care să adune jucătorii. Radaslavescu nu poate să alerge 20 de minute, nu poți să fii fotbalist stând pe bancă. Ianis Stoica e un super-talent. Pe Octavian Popescu dacă îl mai ține pe bancă, îl pierde. Dacă stai pe bancă, cum să înveți.

Reclamă 4 / 0/3

„Îl aduci pe Piţurcă chiar dacă ești supărat pe el!

Cică schimbă 7 jucători că nu pot juca din 3 în 3 zile. Băăăă! Cum să nu joace, joacă din 2 în 2 zile, numai acolo învață! Ce înseamnă asta? Să joace în fiecare zi. Eu când am văzut că l-au trecut pe bancă pe Octavian Popescu, am zis că e gata, că îl distrug.

Trebuie adusă o mână de fier, să nu miște în front vreun jucător. Și să respecte ideea de joc. Este un haos total acum! Eu n-am văzut să facă pressing sau marcaj cineva. Nu scotea nimeni o minge de la adversar. Pițurcă poate fi această mână de fier. 1, Pițurcă… 2, Dan Petrescu! Gen Olăroiu. Pițurcă la această oră. Ești supărat pe el, nu ești supărat pe el, îl aduci. Nu poți să îl acuzi pe Becali. El a băgat banii!, a spus Dumitru Dragomir la sport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și