Închide meniul

Explicaţia lui Adrian Mititelu, după ce FC U Craiova 1948 a fost umilită de FC Koln 2: „M-am pus în locul fanilor supăraţi”

Alex Masgras Publicat: 3 iulie 2023, 23:57

Reclamă
Explicaţia lui Adrian Mititelu, după ce FC U Craiova 1948 a fost umilită de FC Koln 2: „M-am pus în locul fanilor supăraţi

Adrian Mititelu, reacţie acidă la adresa lui Marius Şumudică

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948 / Hepta

Explicaţia lui Adrian Mititelu, după ce FC U Craiova 1948 a fost umilită de FC Koln 2. Formaţia craioveană a pierdut cu 2-7 meciul amical contra formaţiei de amatori din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Koln 2 evoluează în a patra ligă din Germania, dar nu a avut emoţii contra oltenilor, care au folosit cei mai buni jucători în meciul amical.

Explicaţia lui Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – Koln 2: „M-am pus în locul fanilor supăraţi”

Adrian Mititelu a reacţionat după înfrângerea echipei sale şi a recunoscut că rezultatul a fost greu de digerat. Cu toate acestea, patronul celor de la FC U Craiova 1948 a oferit o explicaţie pentru înfrângerea la scor a oltenilor:

„E ceva normal să te superi când ai asemenea rezultate și acestea sunt mereu, nu numai în ceea ce privește echipa noastră. M-am supărat, o oră sau două. Am intrat pe internet și m-am pus în locul fanilor supărați.

Am foarte mulți fani care îmi scriu și în privat, de parcă se întâmplase o tragedie. Vrei sau nu vrei intri în acest ritm.

Reclamă

Noi am avut cu o zi înainte unele dintre cele mai grele exerciții fizice, adică a fost una dintre cele mai grele zile din cantonament, când s-au băgat celebrele ‘sănii’ ale lui Vasilică. Sunt foarte bune pentru magazinarea energiei de care are nevoie echipa”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sptfm.ro.

Basarab Panduru, reacţie savuroasă după ce FC U Craiova 1948 a pierdut cu 2-7 amicalul cu echipa a doua de la FC Koln

Basarab Panduru a avut o reacţie savuroasă după ce FC U Craiova 1948 a pierdut cu 2-7 amicalul cu echipa a doua de la FC Koln. Fostul internaţional român a spus că nu se poate ca o echipă din prima ligă din România să piardă la un asemenea scor cu una din liga a 4-a din Germania.

Echipa lui Adrian Mititelu a suferit o umilinţă în amicalul cu echipa a doua de la FC Koln, motiv pentru care Basarab Panduru a lansat o serie de ironii.

Reclamă 4 / 0/3

”Depinde cum gândeşte fiecare. Ai noştri se pregătesc. Eu cred că sunt obosiţi, pot să se antreneze dimineaţa şi seara să aibă meci. S-ar putea să fie obosiţi. Dar 2-7 nu ştiu dacă poţi să pierzi cu liga a 4-a din Germania”, a declarat Panduru la orangesport.ro.

Şi Nicolae Dică a comentat înfrângerea drastică a celor de la FC U Craiova 1948.

”Contează şi jocurile amicale. Dar da, este importantă şi pregătirea fizică. Oricum unii cred că au făcut şi în vacanţă ceva. Se intâmplă să pierzi, dar tu ca antrenor trebuie să iti indeplineşti obiectivele pe care ti le stabileşti”, a declarat Dică pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și