Închide meniul

„Face cât 3, este extraordinar!” Gigi Becali, cuvinte uriaşe pentru un jucător de la FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 decembrie 2023, 8:33

„Face cât 3, este extraordinar! Gigi Becali, cuvinte uriaşe pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali, cuvinte uriaşe pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Gigi Becali a avut cuvinte uriaşe pentru un jucător de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că Alexandru Băluţă face „cât 3 jucători”. Băluţă a fost adus în această vară la FCSB şi i-a intrat rapid în graţii patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali crede că a dat o adevărată lovitură cu transferul lui Alexandru Băluţă. Mai mult, încurajat de randamentul fostul jucător al Universităţii Craiova, Beclai a spus că va transfera mai mulţi jucători la echipă în această iarnă.

Gigi Becali, cuvinte uriaşe pentru un jucător de la FCSB

„De aia aduc mai mulţi, vreau să aduc mai mulţi. L-am adus pe Băluţă care face cât 3. Băluţă este extraordinar!”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat în direct încă un transfer la FCSB, după meciul cu CFR

Gigi Becali a anunţat în direct încă un transfer la FCSB, după meciul cu CFR, încheiat la egalitate, 1-1. Baba Alhassan va semna luni cu FCSB, după ce va trece vizita medicală.

„Mâine (n.r. – luni) vine la vizita medica

Reclamă

lă. Cu clubul am semnat contractul de transfer. Vine mâine. Ne-am înţeles şi cu jucătorul, vine mâine impresarul. 99% e făcut. Numai 1% se poate întâmpla.

Putem să îi punem condiţie lui să nu joace cu FCSB? Nu, nu poţi să faci aşa ceva că e jucătorul lor. Ei vor spune… vă dăm jucătorul, dar la anul nu joacă cu noi. E jucătorul lor, ei pot pune condiţii.

Să îl folosească, dar eu nu cred că o să îl folosească… nici Măldărăşanu. Nici jucătorul… dacă se întâmplă ceva zic că e blat. Cum să joci împotriva ta? Să îl bage, dar cum să joace împotriva ta?

Reclamă 4 / 0/3

El are dreptul să joace, dar nu cred că o să-l bage. Cum să-l mai bagi? Jucătorul probabil nu vrea… dacă vrea să joace, să joace? Mă interesează pe mine?”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat ce jucători pleacă de la FCSB în iarnă

Gigi Becali a declarat că Dorin Rotariu, Cristi Ganea şi Valentin Creţu vor pleca de la FCSB în iarnă. În privinţa lui Andrea Compagno, patronul echipei a mărturisit că italianul va pleca de la echipă doar în cazul în care va primi o ofertă bună pe numele său.

„Am dominat clar… în primele 15 minute ne-au luat tare, mi-a fost frică. Am avut ocazii clare, Compagno trebuia să o bage în poarta goală.

Dacă noi am jucat cu CFR şi am rămas la 5 puncte… acum Craiova şi Rapid să joace cu CFR. Pe mine mă interesează CFR, atât, celelalte nu mă interesează. Poate un pic Craiova, dar nu mă interesează.

N-am spus de Compagno că mă despart… mă despart cu bani, dacă îl cumpără cineva. Acum dacă noi am luat jucătorul de la Iaşi, poate să joace Compagno atacant. E posibil să nu îl mai iau pe ăla. Poate joacă Phelipe decar şi nu mai joacă Coman.

Aşa trebuie… sau dacă vine ‘Baba La Hasan’ jucăm cu el în 4-3-3. Sunt câţiva jucători, Rotariu… fundaşul stânga Ganea… Creţu. Sunt 4-5 jucători de care ne despărţim. Vedem”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și