Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Faimosul Nea Gică, dezvăluiri de senzație din deplasările lui FC Voluntari! Liderul are reguli stricte: „Ai băut, nu mai vii!”

Alex Ioniță Publicat: 8 februarie 2024, 15:44

Reclamă
Faimosul Nea Gică, dezvăluiri de senzație din deplasările lui FC Voluntari! Liderul are reguli stricte: Ai băut, nu mai vii!”

Faimosul Nea Gică a făcut dezvăluiri de senzație din deplasările lui FC Voluntari

Nea Gică / AS.RO LIVE

Faimosul Nea Gică a făcut dezvăluiri de senzație din deplasările lui FC Voluntari! Liderul de galerie al echipei antrenate de Nicolae Dică a vorbit despre modul în care organizează deplasările, pentru ca suporterii să își susțină favoriții de pe orice stadion al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrul Nea Gică a fost invitatul lui Dan Pavel, joi, de la ora 10:30, la emisiunea AS.ro LIVE. Cel mai cunoscut suporter din România a venit cu povești de senzație despre echipa favorită, dar și despre situația fotbalului românesc.

Faimosul Nea Gică, dezvăluiri de senzație din deplasările lui FC Voluntari

Liderul de galerie al echipei antrenate de Nicolae Dică a dezvăluit faptul că s-a bucurat foarte mult, atunci când suporterii au afișat o scenografie cu fața lui la partida cu Hermannstadt.

De asemenea, Nea Gică a spus și cum sunt organizate deplasările ilfovenilor. Liderul de galerie a menționat că oamenii care doresc să vină la meciuri nu au voie să consume alcool înainte de duel.

Totodată, a vorbit și despre celebra șapcă de marinar și a spus că o poartă toată ziua, renunțând la ea doar atunci când doarme.

Reclamă

„Înainte de meci mă ajută cineva, dă telefoane la toată lumea care vine. Sunt și problemele cu frigul acum. Am avut și banner-ul acela, am spus că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap! Era toată lumea cu șepcile de marinari! Eu nu dau jos șapca de marinar toată ziua! Doar când mă culc!

Dacă ai băut alcool nu mai vii la meci! Eu nu accept așa ceva. Eu am 20 de ani de când nu beau. Ce ar însemna să vin eu în fața dumneavoastră, sau a jandarmilor și să miros a alcool? Nimeni nu bea. După meci, să se pună și în cap, dar înainte nu.

Am plătit toți cate 100 de lei la un moment datm jucam cu Farul lui Hagi. Înainte de meci am fost la plajă. După meci ne-am oprit la magazin și și-au cumpărat ce au dorit. Mă interesează să ajungă bine acasă”, a spus Nea Gică, la emisiunea AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a fost „certat” de celebrul Nea Gică

Gigi Becali a fost „certat” de celebrul Nea Gică. Șeful de galerie al celor de la FC Voluntari a vorbit despre patronul de la FCSB și a explicat motivul pentru care este supărat pe rivalul din Liga 1.

Nea Gică a menționat faptul că este în continuare supărat pe Gigi Becali din cauza modului în care l-a tratat pe Vadim Rață. Jucătorul din Republica Moldova a fost cumpărat de FCSB în luna august a anului 2022, dar a fost trimis înapoi la FC Voluntari după nici o lună.

„Cu Gigi Becali nu sunt prieten. Mi l-a luat pe Rață. I-a trebuit jumătate de an ca să iși revină. L-a stricat experiența de la FCSB. Și pentru mine, dacă m-ar lua să mă folosească, nu mi-ar conveni.

Acum ce îi face băiatului ăla de la Iași (n.r. Luis Phelipe), a spus că e bun, acum nu mai este. Sunt supărat pe dânsul. În loc să ajute orașul Voluntari, acolo unde locuiește și el….”, a spus celebrul Nea Gică, la emisiunea AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și