Închide meniul

Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de Rapid – Dinamo! Cozi interminabile la stadionul din Giulești

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 august 2023, 12:55

Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de Rapid – Dinamo! Cozi interminabile la stadionul din Giulești

Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de Rapid - Dinamo

Cozi interminabile la casele de bilete de la stadionul Giulești

Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înaintea derby-ului dintre Rapid și Dinamo. Suporterii au format cozi interminabile la stadionul din Giulești, după ce biletele nu s-au pus în vânzare și online, ci doar fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid și Dinamo se duelează vineri, de la ora 21:30, într-un meci care se anunță unul „de foc”. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de Rapid – Dinamo

Rapid a pus în vânzare astăzi biletele pentru derby-ul cu Dinamo. Tichetele se vor vinde doar la casele de bilete de la stadionul din Giulești, și nu în online.

Astfel, încă de la primele ore ale dimineții, în ciuda căldurii sufocante, suporterii au luat cu asalt casele de bilete de la stadionul de sub Grant. Fanii au format cozi interminabile, în jur de 200 fiind adunați la ora 11:00 la arena din Giulești.

Rapid a anunțat duminică faptul că nu se vor vinde online biletele pentru derby-ul cu Dinamo, iar fanii sunt nevoiți să meargă la casele de bilete.

Reclamă

„De la ora 12:00, se deschide casa de bilete de la Giulești, pentru toți rapidiștii care vor să își achiziționeze bilete pentru #RapidDinamo

Programul casei de bilete:
-luni – joi: 12:00 – 20:00
-vineri: 12:00 – 22:15

Vă reamintim că, deoarece este un meci special, biletele vor fi la vânzare doar la casa de bilete, nu și online. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne vedem vineri, pe Giulești!”, au anunțat cei de la Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid și Dinamo se întâlnesc din nou în Liga 1, după o pauză de un an și jumătate. Ultimul meci direct a avut loc în martie 2022, fiind câștigat categoric de giuleșteni, cu scorul de 3-1. Dinamo a învins-o ultima dată pe rivală, în deplasare, în 2014, scor 3-0.

Cristi Săpunaru, cu gândul la derby-ul cu Dinamo după victoria cu FC U Craiova 1948

Cristi Săpunaru a declarat că Rapid nu are mult timp la dispoziţie să sărbătorească victoria cu FC U Craiova 1948, deoarece în runda următoare se va duela cu rivala Dinamo.

E o victorie meritată, am luat cele trei puncte. Ne vom bucura în seara această şi după ne gândim la meciul cu Dinamo. Mi-a centrat bine Petrila, am fost concentraţi. Ne-am dorit extrem de mult această victorie, s-a rupt blestemul în meciurile cu Craiova.

Toată lumea îşi doreşte ca Rapid să fie o echipă agresivă, care să câştige fiecare meci. Am luat cam uşor golurile, dar de fiecare dată când ajungeam în careul lor, aveam ocazii periculoase. Cel mai important e că am câştigat.

(N.r. despre Rrahmani şi Dugandzic) Sper să fie acerbă competiţia între cei doi, să luăm campionatul. Ne dorim să fim între primele trei echipe din campionat, următorul meci va fi unul important, cu Dinamo. Sperăm să luăm cele trei puncte.

Fanii au venit să ne susţină după meciurile catastrofale. Fără ei, n-aveam nicio şansă”, a declarat Cristi Săpunaru, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și