Închide meniul

Fanii FCSB-ului s-au revoltat după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în clasament! Ce le-au strigat jucătorilor

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2024, 8:39

Reclamă
Fanii FCSB-ului s-au revoltat după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în clasament! Ce le-au strigat jucătorilor

Fanii FCSB-ului s-au revoltat după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în clasament!

Fanii FCSB-ului, în timpul unui meci / Profimedia Images

Fanii FCSB-ului s-au revoltat după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în clasament! Jucătorii lui Gigi Becali au fost taxaţi de suporteri la finalul meciului cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma înfrângerii cu Hermannstadt, FCSB ocupă locul 15 în Liga 1, din 16 echipe. Roş-albaştrii ar putea încheia etapa a 7-a chiar ca lanternă a clasamentului, dacă Gloria Buzău nu pierde cu U Cluj.

Fanii FCSB-ului s-au revoltat după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în clasament! Ce le-au strigat jucătorilor

Dacă fotbal nu jucați, de la Steaua (n.r.: FCSB) să plecați!” și ”Rușine, rușine, rușine să vă fie!”, le-au strigat suporterii echipei lui Gigi Becali jucătorilor roş-albaştri.

Patronul FCSB-ului i-a criticat pe aproape toţi jucătorii săi după Hermannstadt – FCSB 2-0, doar Ionuţ Panţîru fiind lăudat.

Becali a anunţat că va merge la echipă după ce situaţia a devenit îngrijorătoare în clasament. Chiar dacă FCSB e pe locul 15, totuşi, Gigi Becali nu se teme prea mult. El a remarcat că, dacă FCSB va câştiga restanţa cu FC Botoşani, va urca peste Rapid în clasament. ”Ce mare nenorocire?”, a spus Becali.

Reclamă
Reclamă

„Chiricheș e de vină, dar noi trebuia să marcăm 2 goluri. L-am luat de fundaș pe Kiki, dar ăsta e foarte bun, Panțîru. Ei îmi spuneau, domne, nu mai știe fotbal. Văd că e cel mai bun de pe teren el. Ce să faci, asta e.

A salvat vreo 5 goluri Târnovanu, el nu trebuie să miște, el trebuie să stea… El a apărat aici? Ce a făcut el? Am avut mare noroc cu Târnovanu.. da.. a fost foarte bun! (n.r. ironic).

Eu de ce glumesc și râd? Eu m-am uitat pe clasament. Dacă câștigăm meciul cu Botoșani facem puncte cât Rapid, cine a spus că e mare nenorocire? Lasă să fie pe ultimul loc, o să vedem noi! Asta e situația.

Reclamă

Lasă că o să mă duc eu pe la echipă să țip și să urlu, să văd niște mișcare pe teren. Am zis așa să mă iau de ei, că nu avem valoare, că se uită, dar valoare avem. Eu nu vreau 2 minute să țin posesia, eu vreau în 2 minute să avem ocazii de gol. Nu dă-mi mie, las-o ție. Eu vreau mișcare pe teren și joc rapid.

Nu vreau să țin mingea 2 minute, să o țin 20 de secunde, dar să joc rapid! Așa dacă o țin țaca-paca? Ce e asta?

Trebuie să te miști pe teren! Dacă nu vă zice antrenoru, vă spun eu! Mișcați-vă pe teren!”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0

Florin Tănase a avut un mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0. Jucătorul campioanei nu a ținut cont de nimic și a vorbit deschis, la interviul de la finalul partidei.

Florin Tănase este de părere că jocul campioanei, din meciul de la Sibiu, a fost influențat și de faptul că mai mulți jucători au fost schimbați, în timpul partidei. Totodată, vedeta de la FCSB a transmis că jucătorii trebuie să strângă rândurile, pentru duelul cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League.

„Avem doar 5 puncte, chiar dacă avem un meci mai puțin. Am jucat contra echipelor din subsolul clasamentului. Trebuie să ne gândim la meciul de joi, putem să ne calificăm în Europa League.

După trebuie să ne focusăm mult mai mult către campionat. E normal să te gândești la Europa, dar ne doream foarte mult să câștigăm meciul acesta. Probabil sunt și multe schimbări, influențează.

Trebuie să strângem rândurile, suporterii au nevoie de o calificare”, a spus Florin Tănase, pentru sursa citată.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și