Închide meniul

Fanii iau cu asalt tribunele Arenei Naţionale la Dinamo – FCSB! Câte bilete s-au vândut deja pentru „Eternul derby”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2023, 16:49

Reclamă
Fanii iau cu asalt tribunele Arenei Naţionale la Dinamo – FCSB! Câte bilete s-au vândut deja pentru „Eternul derby

Fanii iau cu asalt tribunele Arenei Naţionale la Dinamo - FCSB

Fanii lui Dinamo, în timpul unui derby cu FCSB / Profimediaimages

Fanii iau cu asalt tribunele Arenei Naţionale la meciul Dinamo – FCSB, din etapa a 17-a a Ligii 1, care va fi duminică, pe 26 noiembrie, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. S-a vândut deja un număr important de bilete pentru duelul de pe cel mai mare stadion din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii lui Dinamo au venit cu un anunţ pentru ultraşii care îşi doresc să urmărească, de pe Arena Naţională, marele meci. S-au pus în vânzare şi tichetele pentru inelul 2.

Fanii iau cu asalt tribunele Arenei Naţionale la Dinamo – FCSB

Câinilor, inelul 2 este acum DESCHIS și bilete suplimentare la Tribuna 1 și în Peluza ”Cătălin Hîldan” sunt disponibile în aceste zone.

Vă așteptăm pe Arena Națională!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Dinamo Bucureşti.

Reclamă

Potrivit sport.ro, au fost cumpărate deja 10.500 de bilete. Astfel, ţinând cont şi de abonaţii grupării din Ştefan cel Mare, numărul total al fanilor care sunt siguri că vor asista la Dinamo – FCSB este de 15.000.

Preţul biletelor pentru derby-ul Dinamo – FCSB:

Dinamo are 10 meciuri la rând fără victorie în Liga 1. „Câinii” sunt pe penultimul loc, cu 10 puncte. În schimb, FCSB este lider, cu 34 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Câte bilete vor primi fanii FCSB-ului la derby-ul cu Dinamo

Gheorghe Mustaţă a făcut anunţul şi a dezvăluit că în urma discuţiilor cu dinamoviştii, fanii roş-albaştrilor vor avea la dispoziţie o peluză întreagă pe Arena Naţională.

Mustaţă a mai declarat că a ajuns la o înţelegere cu fanii „câinilor”, pentru care roş-albaştrii să primească întreaga peluză de pe Arena Naţională. Acesta s-a declarat convins de faptul că suporterii rivali se vor ţine de cuvânt.

Cu Dinamo trebuie să ne mobilizăm să vină lumea la meci. Jucăm cu ei pe Arena Națională. Eu acum trebuie să încerc să aduc suporterii alături de echipă. Eu cred că oamenii au înțeles acum despre ce este vorba și o să uităm ce s-a întâmplat.

Noi am avut un protocol cu suporterii de la Dinamo. Am discutat la momentul respectiv și a rămas că ne vor da peluza și acum o să vedem. Peluza are vreo 13 mii de locuri. Ținând cont și de sectoarele tampon cred că sunt vreo 10 mii.

Sper ca băieții de la Dinamo să respecte ceea ce am vorbit noi. Dar din ce știu eu și ce am vorbit cu ei respectă oamenii acest lucru. Încerc să aduc suporterii înapoi și să fie alături de noi, de Peluza Nord. Să vină le meciul cu Dinamo, pentru că este un derby istoric și trebuie să fim alături de echipă”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și