Închide meniul

Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB: „Un mare vulcan vișiniu!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 14:54

Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB: Un mare vulcan vișiniu!”

Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB

Fanii Rapidului, în timpul unui meci/ Hepta

Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB. Suporterii echipei antrenate de Cristiano Bergodi pregătesc un adevărat spectacol la meciul cu marea rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Rapid și FCSB contează pentru ultima etapă a sezonului regulat. Partida se va juca sâmbătă, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB

Suporterii celor de la Rapid au anunțat faptul că vor pune o presiune uriașă pe jucătorii rivalei, antrenate de Elias Charalambous. Totodată, aceștia au menționat și faptul că biletele la meci s-au vândut într-un timp record și că atmosfera de pe stadion va fi una excepțională.

„Capitala e vișinie!

Rapidiști, ne apropiem de un moment istoric: împreună vom umple Arena Națională și le vom arăta tuturor forța Rapidului!

Reclamă

Așa cum conducerea noastră anunța, interesul pentru partida de diseară a fost uriaș, iar decizia disputării meciului pe cea mai mare arenă a țării s-a dovedit inspirată. Astfel, s-a înregistrat cel mai rapid sold-out de pe Arena Națională.

S-a vorbit mult despre puterea Giuleștiului și presiunea pe care noi o punem pe echipa adversă, meci de meci. Mulți au spus că echipa noastră va fi dezavantajată de această mutare și ca vom disputa, practic, meciul în deplasare. Dorim să le transmitem acestora că vom pune de 4 ori mai multă presiune decât pe Giulești, iar toată lumea va vedea cum 40.000 de suflete vișinii vor transforma Arena Națională într-un mare vulcan vișiniu! Ce poate fi mai frumos decât atât?

Hai Rapid!”, se arată în comunicatul postat de Peluza Nord Rapid, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Mustață, dezvăluiri uluitoare despre relația cu „Bocciu”, șeful de galerie de la Rapid

Gheorghe Mustață a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația cu „Bocciu”, șeful de galerie de la Rapid. Liderul peluzei nord a celor de la FCSB a vorbit despre rivalul său, Liviu Ungureanu.

Mustață a dezvăluit faptul că are o relație de prietenie cu „Bocciu”, chiar dacă cei doi sunt rivali în tribune. Liderul de galerie de la FCSB a spus că viața privată nu trebuie confundată totușu cu cea sportivă.

„Suntem prieteni. Ne vedem prin oraș, ne respectăm pe unde ne prinde, bem un șpriț. Nu confundați viața sportivă de pe stadion cu viața privată. Nu confundați! Aici se face o mare greșeală din toate punctele de vedere.

Vreți să se ajungă cum se ajungea altădată când prindeau jucătorii prin malluri și se făceau alte nebunii? De ce? De ce să se întâmple asta? Ne întâlnim la petrecerile de prieteni, avem prieteni comuni, de ce să nu ne întâlnim și să bem un spriț?

Ne certăm alea două ore pe stadion. Când ieșim de acolo s-a uitat tot! Asta e o mentalitate de om civilizat, un om cu capul pe umeri. Dacă ești bolnav psihic și cauți ceartă și dușmanie, asta e altceva. Dar nu se pune problema la noi”, a spus Gheorghe Mustață, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și