Închide meniul

Gheorghe Mustață, dezvăluiri uluitoare despre relația cu „Bocciu”, șeful de galerie de la Rapid: „Suntem prieteni! Bem un șpriț”

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 10:05

Reclamă
Gheorghe Mustață, dezvăluiri uluitoare despre relația cu Bocciu”, șeful de galerie de la Rapid: Suntem prieteni! Bem un șpriț”

Gheorghe Mustață, dezvăluiri uluitoare despre relația cu „Bocciu”, șeful de galerie de la Rapid

Gheorghe Mustață și Liviu Ungureanu / Profimedia - Hepta

Gheorghe Mustață a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația cu „Bocciu”, șeful de galerie de la Rapid. Liderul peluzei nord a celor de la FCSB a vorbit despre rivalul său, Liviu Ungureanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi lideri se vor confrunta, din tribună, la derby-ul dintre Rapid și FCSB. Partida de pe Arena Națională se va juca sâmbătă, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gheorghe Mustață, dezvăluiri uluitoare despre relația cu „Bocciu”, șeful de galerie de la Rapid

Mustață a dezvăluit faptul că are o relație de prietenie cu „Bocciu”, chiar dacă cei doi sunt rivali în tribune. Liderul de galerie de la FCSB a spus că viața privată nu trebuie confundată totușu cu cea sportivă.

„Suntem prieteni. Ne vedem prin oraș, ne respectăm pe unde ne prinde, bem un șpriț. Nu confundați viața sportivă de pe stadion cu viața privată. Nu confundați! Aici se face o mare greșeală din toate punctele de vedere.

Vreți să se ajungă cum se ajungea altădată când prindeau jucătorii prin malluri și se făceau alte nebunii? De ce? De ce să se întâmple asta? Ne întâlnim la petrecerile de prieteni, avem prieteni comuni, de ce să nu ne întâlnim și să bem un spriț?

Reclamă

Ne certăm alea două ore pe stadion. Când ieșim de acolo s-a uitat tot! Asta e o mentalitate de om civilizat, un om cu capul pe umeri. Dacă ești bolnav psihic și cauți ceartă și dușmanie, asta e altceva. Dar nu se pune problema la noi”, a spus Gheorghe Mustață, la fanatik.ro.

„Este sold-out” Mihai Stoica a transmis câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi în tribune la derby-ul cu Rapid!

Mihai Stoica a transmis câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi în tribune la derby-ul cu Rapid! Oficialul „roş-albaştrilor” a anunţat că situaţia s-a rezolvat în privinţa numărului de bilete alocate fanilor FCSB-ului.

FCSB şi Rapid s-au contrazis în privinţa numărului de bilete alocate fanilor echipei lui Gigi Becali. Daniel Niculae declara că Rapid le-a oferit o peluză întreagă fanilor FCSB, dar Mihai Stoica şi liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, susţineau că fanii „roş-albaştrilor” primiseră doar 5.400 de bilete. În cele din urmă, lucrurile s-au lămurit, iar fanii FCSB vor beneficia de o peluză întreagă.

Reclamă 4 / 0/3

”S-a rezolvat. Da, sunt fericit. S-au ţinut de cuvânt. Peluza destinată suporterilor noştri are 12.815 scaune. De regulă, când oaspeţii beneficiau de o peluză întreagă, cu zonele tampon care sunt exagerat de mari în opinia mea, numărul de bilete alocat oaspeţilor era de 8.600.

Ni s-a trimis o schiţă cu o zonă tampon, mult prea mare faţă de cea obişnuită pentru meciurile astea, şi erau 5.400 de locuri. Am zis: ‘De ce daţi toată peluza dacă sunt doar 5.400?’. După am înţeles care a fost explicaţia: ‘Întâi să se epuizeze aceste bilete, apoi se deschid sectoarele adiacente’. Este sold-out peluza noastră!

Până la urmă vor fi 8.600 de suporteri de-ai noştri în peluze. Ce se vor mai strecura în alte zone vor fi oameni care nu vor avea însemne”, a spus „MM”, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și