Închide meniul

Fanii nu au glumit şi au făcut cerere la Cartea Recordurilor, după ce Nicolo Napoli a semnat pentru a zecea oară cu FCU Craiova

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 17:39

Fanii nu au glumit şi au făcut cerere la Cartea Recordurilor, după ce Nicolo Napoli a semnat pentru a zecea oară cu FCU Craiova

Fanii au făcut cerere la Cartea Recordurilor, după ce Nicolo Napoli a semnat pentru a zecea oară cu FCU Craiova

Nicolo Napoli, în timpul unui meci la FCU Craiova/ Profimedia

Fanii de la FCU Craiova nu au glumit şi au făcut cerere la Cartea Recordurilor, după ce Nicolo Napoli a semnat pentru a zecea oară cu oltenii. Antrenorul italian poate deveni, oficial, tehnicianul care a bifat cele mai multe mandate pe banca aceleiaşi echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli e gata să-şi înceapă cel de-al zecelea mandat la FCU Craiova, în derby-ul local cu Universitatea Craiova. Duelul „de foc” va fi astăzi, de la 20:45, în format live text, pe AS.ro.

Fanii au făcut cerere la Cartea Recordurilor, după ce Nicolo Napoli a semnat pentru a zecea oară cu FCU Craiova

Pe data de 6 martie, fanii au înaintat o cerere către cei de la Cartea Recordurilor, pentru a vedea dacă mai există vreun antrenor în lume care a semnat cu o echipă de nu mai puţin de zece ori.

„Cel mai numit antrenor din lume la aceeași echipă profesionistă de fotbal”, se arată în cererea făcută de fanii celor de la FCU Craiova. Fanii acum aşteaptă un răspuns din partea oficialilor de la Cartea Recordurilor, pentru a vedea dacă antrenorul italian este deţinătorul unui record mondial.

Nicolo Napoli, înregistrat de fani la Cartea Recordurilor
Nicolo Napoli, înregistrat de fani la Cartea Recordurilor

Nicolo Napoli a fost numit antrenor la FCU Craiova în urmă cu o săptămână, după ce italianul Giovanni Costantino a fost demis de Adrian Mititelu. Italianul îşi va începe astfel al zecelea mandat în Bănie, fiind de nouă ori antrenor şi o dată director tehnic.

Reclamă

Ultima dată, Nicolo Napoli a antrenat-o pe FCU Craiova în perioada noiembrie 2022 – iunie 2023, atunci când reuşea să salveze echipa de la retrogradare, având o medie de 1,8 puncte obţinute per meci.

„Cu ce v-a convins Adrian Mititelu?” Nicolo Napoli, prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova

Nicolo Napoli a oferit prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova. Antrenorul italian va începe al zecelea mandat la echipa lui Adrian Mititelu.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, e derby-ul Craiovei. Va fi un meci dificil și pentru noi, și pentru ei, dar sperăm ca băieții să facă un meci foarte bun.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r – Cu ce v-a convins Adrian Mititelu să vă întorceţi a zecea oară?) Cu nimic. M-a sunat domnul Mititelu înainte de a ajunge aici, să-l ajut.

Am venit cu plăcere și sper că băieții vor face un meci foarte bun. Am fost de multe ori aici când am fost chemat și situația din clasament era dificilă. Eu sunt fericit că m-am întors aici. Sunt mulți fotbaliști cu care am lucrat. Sper că vom salva echipa de la retrogradare”, a declarat Nicolo Napoli, după revenirea la FCU Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și