Închide meniul

Fanii Rapidului, ironie maximă la adresa rivalilor de la FCSB!

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2022, 22:05

Fanii Rapidului, ironie maximă la adresa rivalilor de la FCSB!

Fanii Rapidului, ironie maximă la adresa rivalilor de la FCSB

Fanii Rapidului, ironie maximă la adresa rivalilor de la FCSB / Antena Sport

  • Fanii Rapidului, ironie maximă la adresa rivalilor de la FCSB
  • Gigi Becali şi jucătorii roş-albaştrilor, „transformaţi” în oi

Fanii Rapidului au pregătit o ironie maximă la adresa rivalilor de la FCSB. Giuleştenii l-au transformat pe Gigi Becali în „cioban”, iar pe jucătorii roş-albaştrilor în „oi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivalitatea dintre Rapid şi FCSB nu dezamăgeşte niciodată. Giuleştenii nu s-au putut abţine şi i-au ironizat pe rivali înaintea derby-ului.

Fanii Rapidului, ironie maximă la adresa rivalilor de la FCSB

Fanii Rapidului au realizat o coregrafie savuorasă. Aceştia i-au transformat pe Gigi Becali, Mihai Stoica, Toni Petrea şi jucătorii FCSB-ului în personaje din celebrul joc FarmVille.

Reclamă
Fanii Rapidului, ironie maximă la adresa rivalilor de la FCSB
Fanii Rapidului, ironie maximă la adresa rivalilor de la FCSB

Lovitură totală înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Ultraşii giuleşteni din Peluza Nord se laudă că au descoperit care este scenografia rivalilor. Au făcut publice şi imaginile cu bannerele care erau pregătite de fanii vicecampioanei.

Un suporter al Rapidului ar fi aflat unde îşi pregătesc roş-albaştrii scenografia cu care vor veni în Giuleşti, a mers acolo şi a făcut câteva poze. Acestea au apărut pe Facebook, alături de un mesaj acid.

Reclamă

„Urmărim să nu fim urmăriți! Peluza Nord, v-ați pregătit degeaba, vă stricăm «,surpriza». Pentru reclamații, sunați la numărul 22.22.22, să le spuneți că….știți voi! Deja ne-am adjudecat victoria!

PS. Pentru a nu se genera o confuzie, nu este o captură, pozele le-am făcut direct din ,«sufrageria» lor. Am fost să vedem ce pregătesc «eroii lui Gigi» și să le stricăm premiera de mâine”, au transmis ultraşii din Peluza Nord Rapid Bucureşti pe Facebook.

Liviu Ungurean: „Îi vom învăța ce înseamnă o atmosferă și cum să-și susțină echipa!”

Giuleştenii sunt gata de spectacol în tribune la Rapid – FCSB. Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiştilor, i-a anunţat pe rivali că va fi o atmosferă de zile mare în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Avem un meci în care galeria Rapidului îi va învăța pe adversari ce înseamnă o atmosferă și cum să-și susțină echipa.

(n.r. – despre peluza care era destinată fanilor FCSB) Inițial așa ne-am dorit, dar dacă conducerea Rapidului a luat această decizie… am fost la ședința tehnică acum o jumătate de oră, chiar Jandarmeria Română a propus acest lucru.

Noi, galeria Rapidului, nu ne băgăm să facem ordine în club. Noi doar susținem echipa, ne achiziționăm bilete, abonamente și așa mai departe. Noi ne reprezentăm doar prin prestațiile pe care le oferim la meciurile de fotbal. Nu ne băgăm în conducere și în administrarea echipei”, a declarat Liviu Ungurean, potrivit sport.ro.

Gigi Becali a avut coșmaruri înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Gigi Becali a recunoscut că se teme înaintea derby-ului Rapid – FCSB. Înfrângerea suferită de roș-albaștrii în fața lui Saburtalo în Conference League i-a distrus orice speranță.

FCSB a fost umilită de Saburtalo în turul doi preliminar al Conference League, după ce, cu câteva zile în urmă, reușise doar un 1-1 cu U Cluj în prima etapă din Superliga.

Forma slabă arată de FCSB îl face pe Gigi Becali să se gândească la ce e mai rău înaintea derby-ului din Giulești cu Rapid.

„Nu mai ştiu, nu mai am niciun fel de încredere cum aveam pe vremuri. Nu mai am! La orice meci mi-e teamă, nu mai am încredere deloc în echipă. Concluzia mea, nu avem valoare! E o chestiune de antrenament şi de pregătire fizică. Da, de multe lucruri. Aşa e!„, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi